Ιδανικό συνοδευτικό για τον καφέ, το πρωινό, για την παραλία, αλλά και για σνακ στις απογευματινές λιγούρες, τα μπισκότα κανέλλας που σας προτείνουμε σήμερα.
Τι θα χρειαστείτε
210γρ. αλεύρι γοχ
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
120 γρ. βούτυρο
90 γρ. ζάχαρη
120 γρ. καστανή ζάχαρη
2 βανίλιες ή 1 βανιλέτα
1 αυγό
1 φακελάκι baking powder
1 πρέζα αλάτι
Από πάνω: 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Χυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε το αυγό. Μετά σιγά σιγά ρίχνουμε τις βανίλιες το baking και το αλάτι. Θέλουμε μια ζύμη μαλακή. Τα πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τα βουτάμε στο μείγμα με τη ζάχαρη και την κανέλα. Ψήνουμε στον αέρα στους 170ο C σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 12-15 λεπτά.
Τι θα χρειαστείτε
210γρ. αλεύρι γοχ
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
120 γρ. βούτυρο
90 γρ. ζάχαρη
120 γρ. καστανή ζάχαρη
2 βανίλιες ή 1 βανιλέτα
1 αυγό
1 φακελάκι baking powder
1 πρέζα αλάτι
Από πάνω: 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Χυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε το αυγό. Μετά σιγά σιγά ρίχνουμε τις βανίλιες το baking και το αλάτι. Θέλουμε μια ζύμη μαλακή. Τα πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τα βουτάμε στο μείγμα με τη ζάχαρη και την κανέλα. Ψήνουμε στον αέρα στους 170ο C σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 12-15 λεπτά.