Οι Δικοί μας Ξένοι

(VIDEO & PHOTOS) O Bob Dylan γιορτάζει σήμερα τα 76 του χρόνια. Το όνομά του περνάει από γενιά σε γενιά με την ταχύτητα του φωτός.
(VIDEO & PHOTOS) 40 χρόνια από την κυκλοφορία του «Are You Experienced» του Jimi Hendrix.
(VIDEO & PHOTOS) Σαν σήμερα, 20 Μαΐου, γεννήθηκε η Σερ. Η βασίλισσα των πλαστικών επεμβάσεων, κλείνει τα 71 και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
(VIDEO & PHOTOS) Υπήρξε ο πιο διάσημος πρεσβευτής της reggae, ο πιο γνωστός Τζαμαϊκανός πολίτης και εθνικός ήρωας της χώρας, από τους πιο επιδραστικούς μουσικούς.
(VIDEO & PHOTOS) Στις 4 Μαΐου 1987 ο Paul Butterfield έφευγε από υπερβολική δόση ηρωίνης στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 44 ετών.
Ο θάνατος του Prince φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία τεράστια παρεξήγηση, που στέλνει στον τάφο πολλούς
(VIDEO & PHOTOS) Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ο καλογυμνασμένος πρώιμος πάνκης με το κορμί φέτες γίνεται σήμερα 70άρης κι έχει την ηλικία του παππού ή του πατέρα μας!
O John Geils, ο κιθαρίστας, ιδρυτής και «νονός» του σπουδαίου συγκροτήματος J. Geils Band βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Μασαχουσέτη.
Σήμερα κλείνει τα 72 του ένα μεγάλο κεφάλαιο στο rock’n’roll!
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα και μια συνέντευξή που έδωσε στην Ελλάδα ο Τεξανός κιθαρίστας και «Πατέρας της Fusion» Larry Coryell.
«Από τον Bill Haley μάθαμε το Rock’n’Roll, μετά ήρθε ο Elvis Presley και του πήρε τη δόξα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.
Σελίδα 1 από 7

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!