Έρευνα

Η ταυτότητα του δημιουργού της μουσικής του θρυλικού Carnation (Καρνέϊσον) παρέμενε για χρόνια άγνωστη.
(ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ) «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά», για τους σπουδαίους δίδυμους που γεννήθηκαν σαν σήμερα.
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια εφ‘ όλης της ύλης συνέντευξη, διανθισμένη με videoclips από τη διαδρομή της ερμηνεύτριας που γεννήθηκε σαν σήμερα.
Όταν Έλληνες υποχρεώνονταν να ακούσουν μόνο τον Σταθμό της ναζιστικής προπαγάνδας. Ο Γενικός Διευθυντής του Σταθμού, δωσίλογος Ιωάννης Βουλπιώτης. Τι έγινε με την αποχώρηση των Γερμανών...
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Τσέρτος, Μαρέλι, Κηλαηδόνης, Δήμου, Καραγιάννη, Μποφίλιου, Θρασυβουλίδου, Στεφανάκη, Πολύδωρας και ο Ηλίας Λογοθέτης στα τραγούδια του συνθέτη που έφυγε σαν σήμερα από τη…
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ένα μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Γιάννης Σαρρής συνοψίζει την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι και όχι μόνο.
15/10/2017
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) O Γιώργος Σαρρής μιλά για τις αγάπες του στο τραγούδι, τις Νταλίκες, το ατύχημά του και για ιδιαίτερες στιγμές του.
13/10/2017
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO) Ο Βασίλης Λέκκας για τον «μάγο» Τσιτσάνη στην ΕΡΤ
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει για Βουλευτίνα και δηλώνει την κεντροαριστερή αδυναμία της.
Δείτε το βίντεο κύριοι! Ο Αλέ είναι γεννημένος καλλιτέχνης.
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ) Μια συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα 93α γενέθλια του.
(VIDEO & PHOTOS) Αυτά συνέβαιναν το 1959. Το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που έπαιξε ροκ εν ρολ, ήταν οι…
Σελίδα 1 από 97

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!