Έρευνα

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια τηλεοπτική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του ερμηνευτή που έχει σήμερα τα γενέθλιά του.
Χάθηκαν οι Βραζιλιάνες από την ελληνική Αποκριά, ενώ τα παλαιότερα χρόνια είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα περισσότερα καρναβάλια.
Τραγούδια με σκωπτικούς στίχους και έντονα σεξουαλικό περιεχόμενο.
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Η «Βόλτα» της λαϊκής ερμηνεύτριας και οι αναμνήσεις της από την Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά της.
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα και μια συνέντευξή που έδωσε στην Ελλάδα ο Τεξανός κιθαρίστας και «Πατέρας της Fusion» Larry Coryell.
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια σπάνια εκπομπή με ξεχωριστούς καλεσμένους, με αφορμή τα γενέθλια του Κώστα Μακεδόνα.
(VIDEO) Τρία επεισόδια, αφιερωμένα στην ελληνική μουσική παράδοση.
14/02/2017
«Από τον Bill Haley μάθαμε το Rock’n’Roll, μετά ήρθε ο Elvis Presley και του πήρε τη δόξα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Η συνάντηση του Γιώργου Ζήκα με την Μαρία Κουγιουμτζή και τον Δημήτρη Κεχαγιά το 2001, στο ιστορικό «Πλατώ» της Σαλονίκης.
Έμεινε στην ιστορία σαν «Η Μέρα Που Πέθανε Η Μουσική» και δεν ήταν υπερβολή καθώς τρία από τα πιο λαμπρά αστέρια του Rock’n’ Roll, έχασαν τη ζωή τους.
Με τον όρο «ιστορικά συγκροτήματα» ονομάζουμε όσα έγραψαν ιστορία, δηλαδή δημιούργησαν σημαντικό έργο και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τη νεολαία της εποχής τους.
Σελίδα 1 από 74

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!