Θανάσης Γιώγλου

Σκέψεις που γεννήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα από τα «έντεχνα» μπαράκια της Σαλονίκης.
Όταν ο Μίκης έγινε Πλέσσας, ο Βιολάρης Πουλόπουλος και άλλες ιστορίες!
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΚΑΡΝΕΖΗ & ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΖΑΜΠΕΤΑ) Καθαρά Δευτέρα σήμερα και ένα από τα πιο γνωστά έθιμα της ημέρας είναι το πέταγμα των χαρταετών.
Όπως τον γνώρισα, όπως τον έζησα, όσα δικά του αγάπησα…
(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO) Κορυφώνεται η αγωνία σήμερα, καθώς σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες το κρίσιμο Εurogroup και η κρισιμότερη Σύνοδος Κορυφής για το μέλλον της χώρας.
(ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ) Σαν κεραυνός έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου 2013. Εκείνο το βράδυ που σταμάτησε η ιστορία. Και το ξημέρωμα παγωμάρα, αμηχανία, θλίψη, ντροπή.
Εδώ και λίγο καιρό γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες της προσφοράς του Γιώργου Παπαστεφάνου, μέσω του καναλιού που έχει δημιουργήσει στο youtube, για το οποίο σημειώνει:
(VIDEO & PHOTOS) Οι «μουσικές διαδρομές» του 2014, από τα μεγάλα θέατρα, μέχρι τις μικρές μουσικές σκηνές…
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) «Πολλά συμβαίνουν στον τόπο μου που με θλίβουν... συμβαίνουν όμως και αυτά...» έγραψε πρόσφατα στο facebook ο καλός φίλος Γιάννης Άγας από τη Σύρο, με αφορμή
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Μια πολύ δυνατή εμπειρία σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους ιστορίας και πολιτισμού που έχουμε στη χώρα μας!
(VIDEO – ΟΛΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ)  Ο Σταύρος Κουγιουμτζής γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1932 στην περιοχή του  Επταπυργίου της Θεσσαλονίκης.
Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που παρακολούθησα μια μουσική εκπομπή από την αρχή ως το τέλος.
Σελίδα 1 από 4

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!