Ήμασταν Εκεί

(VIDEO & PHOTOS) Οι δυο καλλιτέχνες και η πολυμελής παρέα τους ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Baraonda.
(VIDEO & PHOTOS) Εξαιρετικοί οι Κρασοπούλου και Πολύζος στην παράστασή τους με τη συμμετοχή του Κώστα Μακεδόνα και του Απόστολου Ρίζου.
(PHOTOS) Πίσω από κάθε μεγάλο γεγονός υπάρχει πάντα μια παρασκηνιακή κατάσταση γεμάτη απρόβλεπτα και απίθανες ιστορίες.
(VIDEO & PHOTOS) Η Φωτεινή Δάρρα με «Τα πάθη από τον έρωτα» συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό στον κατάμεστο Παρνασσό.
Μεγάλη προσέλευση, πάμπολλες αγορές βινυλίων, live sessions & recordings, το αφιέρωμα στο Λουκιανό, η δημιουργία μιας νέας μπάντας και άλλα μαγικά.
(VIDEO) Sold out - Τα συγχαρητήρια της Yasmin Levy στην Ελένη Βιτάλη.
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας, Ζουγανέλης, Kayne σε ένα ξεχωριστό τραγούδι από την εποχή των «Τερμιτών».
(VIDEO & PHOTOS) Ο Μανώλης Λιδάκης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή.
(PHOTOS & VIDEO) Είδαμε την παράσταση «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, με το Σταμάτη Κραουνάκη.
(VIDEO - PHOTOS - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ) Το μεγάλο αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο από τις Χορωδίες και την Ορχήστρα «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος».
(VIDEO & PHOTOS) Μια «Λάμπα θυέλλης» φώτισε τον ποιητή Γιώργο Βέη, την Αργυρώ Καπαρού, το Θοδωρή Βουτσικάκη & τη Ζωή Παπαδοπούλου.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος, δυο χρόνια μετά την πρώτη του «επαφή» ως συνθέτης με τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου, επανέρχεται στο προσκήνιο
Σελίδα 1 από 80

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!