Ήμασταν Εκεί

(AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ολόκληρη η παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Βούλγαρη για τον Μίκη Θεοδωράκη στην Θεσσαλονίκη.
Προβληματισμοί, αφηγήσεις, πικρό χιούμορ, διαπιστώσεις και συναισθήματα μέσα από τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών.
(VIDEO & PHOTOS) Παπακωνσταντίνου, Βενετσάνου, Βιολάρης, Ανδρεάτος, Παπάζογλου, Ανδρουλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπούσαλης, Καραγιάννη & Λεοντίδης τίμησαν τον Λίνο Κόκοτο.
(VIDEO & PHOTOS) Αλέξανδρος Κτιστάκης, Δήμητρα Σελεμίδου & Λήδα Ρουμάνη ηχογραφούν ζωντανά & μιλούν για το νέο τους project.
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO & ΛΙΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ) Καρφίτσα δεν έπεφτε στις παραστάσεις του Μανώλη Μητσιά και της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη για τον Νίκο Γκάτσο στην Θεσσαλονίκη.
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO & PHOTOS) Ένα αίσθημα απελευθέρωσης.
(VIDEO) Η ζωή συνεχίζεται. Να το πούμε χρέος; Ο Θάνος θα το ήθελε. Να το πούμε ανάγκη; Η υπόλοιπη μπάντα το χρειαζόταν. Να το πούμε δικαίωμα; Διάφανα Κρίνα δεν ήταν…
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ) Σημαντικοί καλλιτέχνες μίλησαν και τραγούδησαν για τον Σταύρο Κουγιουμτζή σε εκδήλωση της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη.
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA VIDEO) Μια πρώτη γεύση από μια ξεχωριστή εκδήλωση - αφιέρωμα στο σπουδαίο συνθέτη.
(VIDEO & PHOTOS) Ο Δημήτρης Μπάσης «πρωταγωνιστεί» στη «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, στο Petrogazi.
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO & PHOTOS) Οφείλω να επισημάνω την ισορροπία έμπνευσης, δουλειάς, γνώσης, δεξιοτεχνίας, επιστήμης και σπουδής. Η εκκλησία ήταν γεμάτη.
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO & PHOTOS) Ένα live ολόιδιο, εντελώς διαφορετικό.
Σελίδα 1 από 94

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!