Συνεντεύξεις

Ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης για τη συναυλία με την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου και τους Γλυκερία και Γιάννη Κότσιρα, την Επτανησιακή μουσική και όχι μόνο.
23/05/2017 Κώστας Μπαλαχούτης
Ο Γιάννης Κότσιρας για τη σύμπραξή του με την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου, με αφορμή την 153η επέτειο από την ένωση των Επτανήσων.
22/05/2017 Κώστας Μπαλαχούτης
Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία με τους εκλεκτούς φίλους τους στο Κατράκειο, οι Εκείνος + Εκείνος, μιλούν για το χτες, το σήμερα, το καινούργιο που έχει ήδη έρθει και τα…
18/05/2017 Κώστας Μπαλαχούτης
(PHOTOS) Το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Φώντα Λάδη, από κοινού με το Δημήτρη Κανέλλο.
14/05/2017 Κίκα Α. Ρόκα
«…ούτε πατάω, δεν υπάρχουν πόδια, ούτε κολυμπάω, δεν υπάρχει λεκάνη... Παναγιά μου είμαι τελείως ανάπηρος, σκέφτομαι».
13/05/2017 Κώστας Μπαλαχούτης
Ο Στέλιος Μαργωμένος σαν στιχουργός έχει γράψει τραγούδια που ξεχώρισαν. Ξαφνικά σε μια στιγμή άλλαξε όλη η ζωή του…
(VIDEO & PHOTOS) Ένας από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες του βιολιού, μιλά -μεταξύ άλλων- για τη νέα πατέντα του, το 8χορδο βιολί.
Ήταν ο τερματοφύλακας λάστιχο που δεν έτρωγε γκολ ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά. Δεν φοβόταν κανέναν αντίπαλο και ήταν ο πονοκέφαλος των επιθετικών που δεν ήξεραν πώς θα του βάλουν γκολ.
Tραγουδοποιός - συνθέτης, διπλωματούχος του London College of Music, καθηγητής κιθάρας με πολυετή πείρα, συγγραφικό έργο και συνεργάτης του Βρετανικού εκπαιδευτικού οργανισμού Registry of Guitar Tutors.
25/04/2017
Οι Κυνηγοί Ονείρων είναι ένα συγκρότημα με ιδιαίτερη ταυτότητα. Δηλώνουν επαναστάτες σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Χαρακτηρίζουν τις μελωδίες τους «ατμοσφαιρικό power» και αγαπούν να τραγουδούν αλληγορίες για…
(VIDEO & PHOTOS) Ο ιστορικός οργανίστας των θρυλικών Πελόμα Μποκιού, Γιώργος Στεφανάκης, ξετυλίγει μια ολόκληρη εποχή.
Μιλήσαμε με την ερμηνεύτρια και τον συνθέτη μίας από τις πιο άρτιες νέες δισκογραφικές δουλειές, με τίτλο «Αυτά τα χείλη», σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.
Σελίδα 1 από 39

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!