Συνεντεύξεις

(VIDEO & PHOTOS) Ο ιστορικός οργανίστας των θρυλικών Πελόμα Μποκιού, Γιώργος Στεφανάκης, ξετυλίγει μια ολόκληρη εποχή.
Μιλήσαμε με την ερμηνεύτρια και τον συνθέτη μίας από τις πιο άρτιες νέες δισκογραφικές δουλειές, με τίτλο «Αυτά τα χείλη», σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.
«Γεια είμαι ο Πέτρος. Γράφω τραγούδια στα Ελληνικά, με την κιθάρα του μπαμπά μου».
Ιλάν: Το όνομά του έχει πάρει μυθικές διαστάσεις για όλους που έχουν ασχοληθεί με την μουσική και αγαπούν το ραδιόφωνο.
Ηθοποιός, μοντέλο, dj, ντραμίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός. Δηλώνει πως δεν αγαπά τα «μπουζούκια - ανθρώπους», ενώ απαντά σε δέκα ερωτήσεις...
Η Νικόλ Σαραβάκου μιλάει για τα καινούργια της τραγούδια, την παράστασή της στο Σταυρό του Νότου, τη μαγεία της σκηνής, το στούντιο, το επόμενο βήμα.
(PHOTOS) Η ιστορική συνάντηση Μάνου & Μίκη στο στούντιο, πως γράφτηκε η «Τσιμινιέρα», ο Πουλίκας, ο Νταλάρας στο Ολυμπιακό Στάδιο, η γνωριμία με τον Πλέσσα και άλλες μαγικές ιστορίες, όπως…
Λίγο πριν την παράστασή της «Τα πάθη από τον έρωτα…» στον «Παρνασσό» η Φωτεινή Δάρρα εξηγεί πως ενώνεται ο Σουγιούλ με τους Metallica και πολλά άλλα ξεχωριστά.
Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι ένας γνήσια ροκ τύπος, που κρύβει μέσα του ένα παιδί όλο και σοφότερο μεγαλώνοντας, που οι μουσικές του προδίδουν την ευαίσθητη πλευρά του, που έχει τη…
Η προικισμένη ερμηνεύτρια λίγο πριν τη συναυλία της στον Παρνασσό, για τις γυναίκες, το τραγούδι, τον Χατζιδάκι, τους διαγωνισμούς ταλέντων και το τώρα!
(VIDEO & PHOTOS) Μία πηγαία ερμηνεύτρια με ωραία φωνή, ωραίο λόγο και ωραίες απόψεις, μία γυναίκα με ευγένεια και αυθορμητισμό, που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.
Τα Θαλασσινά Παλάτια ρίχνουν άγκυρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με εξαιρετικούς συντελεστές και πρωτοκαπετάνιους τον Γιώργο Νταλάρα και το Βαγγέλη Κορακάκη.
Σελίδα 1 από 38

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!