Φίλοι

Η αναβίωση του ρετρό είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να γίνεται με σεβασμό και γνώση.
17/04/2018
Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός προλογίζει το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από το Ogdoo Music Group.
15/03/2018
Πόνο και πάθος χρειάζεται η Τέχνη και ο άνθρωπος. Πόνο και πάθος έχει ανάγκη η δημιουργία, η έμπνευση, η μαθητεία, η διδασκαλία, ο έρωτας, η φιλία, ο αγώνας, η πολιτική πράξη…
12/03/2018
Θεωρούσε ασύγγνωστη αμαρτία να λειτουργείς χωρίς αγάπη στον έρωτα -σ’ όλες του τις εκφάνσεις-, στη δουλειά, τη ζωή την ίδια…
11/03/2018
Ίσως να είναι μια κάποια… συγγνώμη, από την ιστορική μνήμη, ίσως πάλι να λειτουργήσει σαν λάβδανο για τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι ναζιστικές αγριότητες.
06/03/2018
Ελάχιστες φορές μού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον - τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη δική μας εκπροσώπηση - ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού (Eurovision) και ο 63ος φαίνεται πως είναι μία από αυτές.
Πόσο δύσκολη είναι η μονομαχία με το αναγνωρισμένο πια θηρίο της μόδας και πως μπορούμε επιτέλους να χαλυβδωθούμε από την εκάστοτε επέλασή του;
Ρήμαξε, ερημώθηκε, με απόλυτη αδιαφορία της επίσημης πολιτείας, αλλά και της πλειοψηφίας των δημιουργών, οι οποίοι προσπέρασαν τις μνήμες και τα γεγονότα που σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία.
20/02/2018
Ο Βασίλης Φίλιας του Ιωάννη και της Αλεξάνδρας, υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία, γενναίος, αγέρωχος, ασυμβίβαστος, ανυπότακτος, σε αρχές, αξίες, ιδεώδη και «πιστεύω», ένας αληθινός επαναστάτης τόσο στο Ακαδημαϊκό όσο και το Κοινωνικο-πολιτικό Μέτωπο.
20/02/2018
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο Μοντεσκιέ υποστήριζε πως το ταλέντο είναι ένα χάρισμα που ο Θεός μας έδωσε μυστικά και που το αποκαλύπτουμε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
Οι λόγοι που ώθησαν να κατέβει στο συλλαλητήριο όλο αυτό το μείγμα ανθρώπων, γεννήθηκαν ίσως από διαφορετικές αιτίες και αφορμές.
05/02/2018
Τιμούμε το Γιάννη Σμαραγδή, γιατί έχει ήθος, με τη σύγχρονη έννοια της λέξης, όπου ήθος, σημαίνει τρόπο, στάση ζωής.
25/01/2018
Σελίδα 1 από 18

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!