Αφιερώματα

Ακούγεται από όλες τις ηλικίες. Από όσους τον έμαθαν στα πρώτα του βήματα, από τα παιδιά τους αλλά και από τα εγγόνια τους.
Ο Νίκος Αγγελής, συνθέτης και σουρεαλιστής ποιητής, ιδρυτής του cult συγκροτήματος Χωρίς Περιδέραιο, απεβίωσε χθες χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 55 ετών.
(ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ VIDEO) Ο Μπάμπης Μπακάλης αποτελεί επίλεκτο μέλος της ομάδας των σπουδαίων δημιουργών που αναδείχθηκαν τα μεταπολεμικά χρόνια.
(VIDEO) Ο Bryan Ferry θα μαγέψει και την Αθήνα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού!
19/06/2018 Ogdoo.gr
Και αν ετούτη η χώρα έχει για κάτι να καμαρώνει δικαίως, είναι που πέρασαν από εδώ καλλιτέχνες και άνθρωποι όπως ο Μάνος Χατζιδάκις.
Απεβίωσε χθες στο Sutton της Αγγλίας ο Jon Hiseman, ο χαρισματικός ντράμερ που ένωσε το blues, την rock και την jazz, σε ηλικία 73 ετών.
(VIDEO & PHOTOS) Ο Νίκος Χατζόπουλος ή απλά Nicos γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 1961 και κατάγεται από μουσική οικογένεια της Νάξου.
Η διαδρομή της απ’ το ξεκίνημα της μέχρι και σήμερα.
(ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ & ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ο μεγάλος κανταδόρος του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις 28 Μαΐου 2013.
(ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ) Η μακροβιότερη καθημερινή ραδιοφωνική σειρά. Γνώρισε τεράστια επιτυχία και άγγιξε τις χίλιες συνέχειες!
Στα 70φεύγα του παραμένει δυναμικά στην επικαιρότητα. Στα live του ήταν πάντα «απρόβλεπτος» έως και «αδιάφορος» με όσους δεν τον ενδιέφεραν.
Η Σεβάς Χανούμ, μία από τις ωραιότερες λαϊκές φωνές της ελληνικής δισκογραφίας, έφυγε από τη ζωή στις 18 Μαΐου 1990.
Σελίδα 1 από 49

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1239332622