Απόψεις

Στιγμές που αγαπώ μέσα απ’ το λόγο των ποιητών με θέμα, τα τραγούδια: Χωρίς ανθρώπους μπόρεσα να ζήσω, όμως ποτέ χωρίς τραγούδια.
Τα «δέοντα» σε έναν ωραίο ηθοποιό και ιδιαίτερο άνθρωπο που έφυγε σαν σήμερα. Ο «πολύς» Γιάννης Βόγλης όπως τον γνώρισα!
Η αναβίωση του ρετρό είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να γίνεται με σεβασμό και γνώση.
17/04/2018
Εδώ και εφτά χρόνια για το Νίκο και έξι για το Μητσάρα, τέτοια μέρα, αφιερώνουμε στο ogdoo.gr ξεχωριστά λόγια, μνήμες σπάνια ντοκουμέντα.
Ο λαϊκός τραγουδοποιός δε μασάει τα λόγια του και μιλάει ξεκάθαρα για τους αίτιους αλλά και τους λόγους που γίνονται οι βομβαρδισμοί στη Συρία.
Τους καλλιτέχνες και τις τάσεις στην τέχνη τις υπογραμμίζουν οι ειδικοί αλλά τους/τις ακολουθεί ο κόσμος. Την ίδια ώρα υπάρχει ένας και μόνο άξιος και αδέκαστος κριτής, ο χρόνος.
Στιγμές που αγαπώ μέσα απ’ το λόγο των ποιητών με θέμα, τα τραγούδια: Φίλος - φίλος έτσι όπως το λέει ο Καζαντζίδης…
Η «καρπαζιά» του πρωταγωνιστή ίσως να μην ήταν τόσο απολαυστική αν δεν την έτρωγε εκείνος.
Η εποχή μας, μέσα στα τόσα δεινά που έχει επιφέρει, έχει κατορθώσει και ένα καίριο πλήγμα στα πολιτιστικά και πολιτισμικά δεδομένα.
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά το «Πάσχα των Ελλήνων» του Σταύρου Κουγιουμτζή και του Γιώργου Θέμελη στο κατάμεστο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης.
Στις 7 Απριλίου του 2000 έφυγε ο φιλόσοφος του λαϊκού τραγουδιού ο Άκης Πάνου. Την ίδια μέρα πέντε χρόνια αργότερα, το 2005 τον ακολουθούσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Ο Νίκος Γκάτσος υμνεί την ανυπέρβλητη θυσία, στο όνομα της άνευ όρων αγάπης.
Σελίδα 1 από 63

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!