Απόψεις

Πόσο δύσκολη είναι η μονομαχία με το αναγνωρισμένο πια θηρίο της μόδας και πως μπορούμε επιτέλους να χαλυβδωθούμε από την εκάστοτε επέλασή του;
Με αφορμή την εκπροσώπηση της Κύπρου στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2018.
Ο Νίκος Τατασόπουλος έχει τη δική του θέση στους σύγχρονους Αγίους του μπουζουκιού.
Ρήμαξε, ερημώθηκε, με απόλυτη αδιαφορία της επίσημης πολιτείας, αλλά και της πλειοψηφίας των δημιουργών, οι οποίοι προσπέρασαν τις μνήμες και τα γεγονότα που σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία.
20/02/2018
Ο Βασίλης Φίλιας του Ιωάννη και της Αλεξάνδρας, υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία, γενναίος, αγέρωχος, ασυμβίβαστος, ανυπότακτος, σε αρχές, αξίες, ιδεώδη και «πιστεύω», ένας αληθινός επαναστάτης τόσο στο Ακαδημαϊκό όσο και το Κοινωνικο-πολιτικό Μέτωπο.
20/02/2018
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο Μοντεσκιέ υποστήριζε πως το ταλέντο είναι ένα χάρισμα που ο Θεός μας έδωσε μυστικά και που το αποκαλύπτουμε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
Είναι κάτι που το έχω διαπιστώσει τις τρείς τουλάχιστον τελευταίες δεκαετίες προσωπικά, έπειτα από πολλαπλές επισκέψεις, αποκλειομένου δε για το συγκεκριμένο γεγονός ακόμη και του στατιστικού λάθους.
Η Γιώτα Γιάννα έκανε ξανά αισθητή την παρουσία της στους πολλούς μέσα απ’ την παρουσία της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου με κεντρική καλεσμένη την Πάολα.
Ένα ορμητικό ποτάμι μίσους κατακλύζει τα social media, τα οποία και επισήμως έχουν γίνει εκκολαπτήρια του φανατισμού.
(ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ) Φύγαμε μόλις λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα γιατί ο «μεγάλος» εξάδελφός μου, ο οποίος και με είχε υπό την προστασία του, είχε ραντεβού και δεν τον «έπαιρνε» να αργήσει.
Ο Άγιος Μάρκος και ο Αρχάγγελος της Κρήτης.
Ψαγμένα και τεσταρισμένα στέκια για να απολαύσεις κρεοφαγία υψηλού επιπέδου.
07/02/2018
Σελίδα 1 από 60

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!