Απόψεις

20.000 χιλιάδες άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους νέοι, κατέκλυσαν το πάρκο Γουδή για να εκδηλώσουν τραγουδώντας την συμπαράστασή τους στην Ηριάννα.
Σε μια σειρά «αναπάντητα» ερωτήματα ζητάμε την δική σας συνδρομή.
Σε ποιους πρέπει να πείτε σήμερα ευχές και ίσως να τους «αφιερώσετε» ένα ξεχωριστό τραγούδι με τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου.
Πριν από κάποια χρόνια είχε κάνει τον γύρο του κόσμου μία είδηση που φιλοξενούσε το πρωτοσέλιδο των New York Times.
Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε με αφορμή την συνέντευξη Αγγελάκα-Παυλίδη και όσα ακολούθησαν.
Υπάρχουν κάποιοι απίθανοι και ικανοί πωλητές δίσκων που λες και βάζουν στοίχημα με τον εαυτό τους να μην αφήσουν και τον πιο περίεργο αγοραστή να φύγει χωρίς δίσκο από το δισκάδικό τους.
Mε έκπληξη διάβασα το άρθρο του Μανώλη Νταλούκα που φιλοξενείται στο Ogdoo.gr με τίτλο: «Παυλίδης - Αγγελάκας: Εμείς δημιουργήσαμε το Βig Bang του ροκ στην Ελλάδα»
Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το «Νιάρχος» παρέχει τόσο απλόχερα πολιτισμό στον κόσμο, αλλά τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό;
Σαν σήμερα έφευγε απ' τη ζωή ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών.
Είναι αυτά τα μεστά λόγια του Χατζιδάκι, που ακόμα κι αν διαφωνείς μαζί του, σε κάνουν να σκεφτείς, να ψάξεις μέσα τους τις απαντήσεις.
Δεν θα δισκογραφηθεί ποτέ αλλά πάντα θα ακούγεται και θα γοητεύει τους «μεγάλους» που θα ήθελαν να το είχαν συνθέσει αυτοί.
Σελίδα 1 από 53

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!