Αν ψάχνετε να ετοιμάσετε ένα εύκολο και γρήγορο σνακ για την παραλία, την εκδρομή, το γραφείο ή για μια βραδιά με φίλους, τα πιτσάκια με σφολιάτα είναι η ιδανική συνταγή.
Και μάλιστα μπορούν να ετοιμαστούν με υλικά που έχουμε στο ψυγείο μας.
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
4 φέτες ζαμπόν
150 γρ τυρί τριμμένο (regato, γραβιέρα, ή μοτσαρέλα)
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε στην επιφάνειά του το κέτσαπ, στρώνουμε από πάνω τις φέτες του ζαμπόν και από πάνω πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Τυλίγουμε το φύλλο σφολιάτας να γίνει ρολό και το κόβουμε σε μικρά ρολάκια. Τα απλώνουμε επάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C αντιστάσεις.
Και μάλιστα μπορούν να ετοιμαστούν με υλικά που έχουμε στο ψυγείο μας.
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
4 φέτες ζαμπόν
150 γρ τυρί τριμμένο (regato, γραβιέρα, ή μοτσαρέλα)
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε στην επιφάνειά του το κέτσαπ, στρώνουμε από πάνω τις φέτες του ζαμπόν και από πάνω πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Τυλίγουμε το φύλλο σφολιάτας να γίνει ρολό και το κόβουμε σε μικρά ρολάκια. Τα απλώνουμε επάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C αντιστάσεις.