Σελίν Ντιόν: «Δύσκολα τα πράγματα, κανένα φάρμακο δεν λειτουργεί»

Όσα αποκάλυψε η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας για την κατάσταση της υγείας της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία ακόμη ενημέρωση για την υγεία της Σελίν Ντιόν μοιράστηκε η αδελφή της, Claudett, την ώρα που η τραγουδίστρια συνεχίζει να παλεύει με του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου.

Η Σελίν Ντιόν βρίσκεται στην έπαυλή της στο Λας Βέγκας, μαζί με τους τρεις γιους της Ρενέ-Τσαρλς, Έντι και Νέλσον, εν μέσω της εξουθενωτικής πάλης της με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

Η Claudette αποκάλυψε τώρα ότι η τραγουδίστρια παλεύει να βρει φάρμακα που της κάνουν καλό, αλλά επιμένει στην ανάρρωσή της με τη βοήθεια της αδερφής τους Linda, η οποία έχει μετακομίσει για να τη βοηθήσει.

Όπως είπε στο Le Journal de Montreal: «Όταν της τηλεφωνώ και είναι απασχολημένη, μιλάω στην αδερφή μου τη Linda που μένει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά. Ακούει τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως να ξεκουραστεί. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και η κορυφαία. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Ακουσε το».

Η Claudette συνέχισε λέγοντας ότι η Celine Dion εργάζεται απίστευτα σκληρά για να διατηρήσει τη σωματική της υγεία και να επιστρέψει στις εμφανίσεις στο μέλλον. Συζητώντας την αποκατάστασή της, είπε: «Την εμπιστευόμαστε. Είναι έμφυτο σε αυτήν, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της… Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά η ελπίδα είναι σημαντική».

Τον Οκτώβριο του 2021, η Celine Dion σόκαρε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας τη διάγνωση της υγείας της, και αναφέρονας ότι θα έπρεπε να καθυστερήσει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Τον Ιανουάριο του 2022, ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της Courage στη Βόρεια Αμερική για τον ίδιο λόγο, λέγοντας: «Ήλπιζα πραγματικά ότι θα ήμουν καλά να φύγω μέχρι τώρα, αλλά υποθέτω ότι πρέπει απλώς να είμαι πιο υπομονετικός και ακολουθώ το σχήμα που συνταγογραφούν οι γιατροί μου».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!