Η δύσκολη μάχη της Σελίν Ντιόν μέσα από τα λόγια της αδελφής της

«Ελπίζουμε να τα καταφέρει»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια μικρή ελπίδα θέλησε να προσφέρει η αδερφή της Σελίν Ντιόν στους θαυμαστές της που ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της.

Η Καναδή τραγουδίστρια έχει μοιραστεί ελάχιστες πληροφορίες για την υγεία της από την αρχική αποκάλυψή της πως πάσχει από το σύνδρομο της δυσκαμψίας τον περασμένο Δεκέμβριο, και έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η αδερφή της Κλοντέτ Ντιόν ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση της υγείας της.

«Κάνουμε το σταυρό μας. Η Σελίν δουλεύει σκληρά, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει»
Σύμφωνα με το Journaldesfemmes.fr,, η 74χρονη Κλοντέτ εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Bonsoir Bonsoir» του Καναδά και δήλωσε ότι η Σελίν Ντιόν βρίσκεται σε «αποφασιστική κατάσταση» και «εργάζεται σκληρά» για να διαχειριστεί τα συμπτώματά της.

«Όλοι κάνουμε το σταυρό μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου» δήλωσε η Κλοντέτ στον παρουσιαστή Jean-Philippe Wauthier. «Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε.

Η Κλοντέτ θυμήθηκε επίσης μια συναισθηματική συζήτηση που είχε με την Σελίν, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε στην αδερφή της: «Αυτό δεν μπορεί να είναι δυνατόν. Ο παράδεισος έκανε λάθος» με την Σελίν να της απαντά: «Θα με κάνεις να κλάψω».

Παράλληλα, σε άλλη της συνέντευξη στην εφημερίδα Le Journal de Montreal, η Κλοντέτ Ντιόν θέλησε να διαψεύσει ένα δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό περιοδικό Voici ανέφερε πρόσφατα πως η τραγουδίστρια αναζητούσε απεγνωσμένα θεραπεία για τους μυϊκούς σπασμούς που την ταλαιπωρούν. Σύμφωνα μάλιστα, με το περιοδικό, η Σελίν πήρε την απόφαση να μετακομίσει πίσω στον Καναδά, στο Brébeuf στα Laurentians, με την ελπίδα να βρει λύση στην ασθένειά της.

Ωστόσο, η αδερφή της, έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις φήμες, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι ψευδείς και πως το μόνο που έκαναν ήταν να δώσουν ψεύτικες ελπίδες στην οικογένεια και τους θαυμαστές της Σελίν.

«Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη».

Η απόφαση της Σελίν Ντιόν να ακυρώσει την περιοδεία της

Πριν από λίγο καιρό, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τη δύσκολη απόφασή της να ακυρώσει εντελώς την παγκόσμια περιοδεία της μετά από αρκετές αναβολές μετά τη διάγνωση.

«Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι 100%» ανέφερε σε δήλωσή της τον Μάιο. «Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μία φορά. Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες και παρόλο που μου ραγίζει η καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι δεν τα παρατάω.. και ανυπομονώ να σας ξαναδώ».

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2021 ότι πάλευε με «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς». Τον Δεκέμβριο του 2022, μοιράστηκε μια δήλωση στην οποία επιβεβαίωσε πως είχε διαγνωστεί με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου.

Μιλώντας για τη διάγνωσή της, είχε δηλώσει τότε: «Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (SPS) και επηρεάζει έναν στους ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά γι' αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!