Guns N' Roses: Τα 50 αγαπημένα τραγούδια των φανς στο Classic Rock

Εν αναμονή της συναυλίας τους στην Αθήνα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/06/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κι ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον η άφιξη των Guns N’ Roses για την συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023, το αμερικανικό συγκρότημα ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχος του μουσικού περιοδικού Classic Rock.

To βρετανικό περιοδικό που κυκλοφορεί από το 1998 με έδρα το Λονδίνο έχει αφιέρωμα στα 50 καλύτερα τραγούδια των Guns N' Roses τραγούδια και τις ιστορίες πίσω από αυτά.

Είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσει κανείς στο ερώτημα ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι από ένα θρυλικό συγκρότημα που έχει εκτενή δισκογραφικό κατάλογο όπως οι Guns N' Roses που περιλαμβάνει μισή ντουζίνα στούντιο άλμπουμ, μερικά EP, κάποιαlive άλμπουμ και μερικές συλλογές.

Guns_on_cover.webp

Το περιοδικό Classic Rock μέσω της ιστοσελίδας του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ζήτησε από το κοινό να ψηφίσει ποιο πιστεύει ότι είναι το καλύτερο τραγούδι τους.

Αυτό το τεύχος είναι μια γιορτή αυτών των επιλογών, πριν από τα επικείμενα ραντεβού των Guns στο Ηνωμένο Βασίλειο τόσο στο Φεστιβάλ Glastonbury όσο και στο British Summer Time στο Hyde Park.

Τους περιμένουμε και στην Αθήνα με την ίδια αγωνία που τους περιμένουν όλοι οι οπαδοί τους σε όλη την Ευρώπη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!