Τα «Εδώδιμα και αποικιακά» του Βαγγέλη Κορακάκη

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ο Βαγγέλης Κορακάκης συζητά με τον Αλέξη Βάκη για την «Κρύπτη», τα «Θαλασσινά παλάτια» και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Βαγγέλης Κορακάκης «Στο κόκκινο»


Καλεσμένος του Αλέξη Βάκη στην εκπομπή του «Εδώδιμα και αποικιακά» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο 105,5 fm», ήταν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο λαϊκός συνθέτης Βαγγέλης Κορακάκης. Κύρια αφορμή, η έναρξη των εμφανίσεων του στη «Λαϊκή Σκηνή Κρύπτη» (πρώην «Μαγιοπούλα») στην Καισαριανή, μαζί με μια ομάδα συνεργατών, όπως ο Βασίλης Κορακάκης που τραγουδά και παίζει μπουζούκι, η Δέσποινα Ραφαήλ στο τραγούδι, ο Άγης Παπαπαναγιώτου στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Βασίλης Καλαφατέλης που παίζει ακορντεόν και πιάνο.

Ακούστηκαν τραγούδια από τα «Θαλασσινά παλάτια», τον τελευταίο δίσκο του Βαγγέλη Κορακάκη, που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο από το Ogdoo Music Group με βασικό ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα και τη συμμετοχή του Βασίλη Κορακάκη, καθώς και από παλαιότερες δουλειές του συνθέτη, όπως το «Λαύριο», η «Κρύπτη», «Ο Βαγγέλης Κορακάκης στη Μαγιοπούλα» κλπ.
23380262_10208885977701455_8485816401477658944_n.jpg
Ακούστηκαν επίσης πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από τις συνεργασίες και τις ηχογραφήσεις των δίσκων του Βαγγέλη Κορακάκη με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ στο τέλος, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος του cd player, ο Κορακάκης δεν δίστασε να τραγουδήσει a capella την πρώτη στροφή από το «Πρώτο φθινόπωρο»…

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή (για τεχνικούς λόγους απουσιάζει το τραγούδι «Ν’ ανοίξω ήθελα φτερά» με τον Δημήτρη Μητροπάνο). Οι φωτογραφίες είναι του Παντελή Νταβανέλου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!