Ο Βαγγέλης Κορακάκης επιστρέφει στην Καισαριανή

Ο Βαγγέλης Κορακάκης επιστρέφει στο μουσικό του σπίτι στην Καισαριανή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Βαγγέλης Κορακάκης στην «Κρύπτη»


Το γνωστό μουσικό στέκι του Βαγγέλη Κορακάκη στην Καισαριανή, που ήταν γνωστό ως «Μαγιοπούλα», άλλαξε όνομα.

Λέγεται πλέον «Λαϊκή Σκηνή Κρύπτη» (από τον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε το 2002) κι εκεί, απο τις 10 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι ο Βαγγέλης Κορακάκης και οι συνεργάτες του μουσικοί και τραγουδιστές, θα παρουσιάζουν αποσπάσματα από τη διαδρομή του στο λαϊκό τραγούδι, από τους «Άρχοντες» του 1988, μέχρι τα «Θαλασσινά παλάτια», τον τελευταίο του δίσκο, που κυκλοφόρησε τον Μάη του 2016 από το Ogdoo Music Group, με βασικό ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα και τη συμμετοχή του Βασίλη Κορακάκη. Μαζί με τα ξεχωριστά τραγούδια του Κορακάκη, θα παρουσιάζονται, όπως είναι φυσικό, αγαπημένα παλιά λαϊκά τραγούδια άλλων δημιουργών, με το σεβασμό και την ποιότητα που τους αρμόζει.

Εκτός από τον Βαγγέλη Κορακάκη στο σχήμα της «Κρύπτης» συμμετέχουν ο Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι & τραγούδι), η Δέσποινα Ραφαήλ (τραγούδι), ο Άγης Παπαπαναγιώτου (κιθάρα, τραγούδι) και ο Γιάννης Καλαφατέλης (ακορντεόν & πιάνο).

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό απόσπασμα από τις πρόβες της ορχήστρας του Βαγγέλη Κορακάκη.

Αν μου επιτρέπεται να καταθέσω και μια πρόταση για την έναρξη του προγράμματος, νομίζω πως δεν υπάρχει καταλληλότερο από το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου «Κρύπτη». Τραγουδά ο Δημήτρης Σταματέλλος και χορωδία και αν και κυκλοφόρησε 15 χρόνια πριν, είναι σαν να γράφτηκε για να περιγράψει αυτά που θα συμβούν στην «Κρύπτη» της Καισαριανής…

Λαϊκή Σκηνή Κρύπτη (πρώην Μαγιοπούλα)
Οδεμησίου 9 & Βρυούλων Καισαριανή, Καισαριανή
Tηλ: 2130457179

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!