Αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή στη Νέα Υόρκη

(ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ) «Αντώνη Βαρδή θα σε τραγουδάμε μια ζωή» ήταν ο τίτλος της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στο «Melrose Ballroom» στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα γεύματα των αστέγων στο ίδρυμα «Ο Άλλος Άνθρωπος», ίδρυμα που αγαπούσε και στήριζε ο Βαρδής. Απ' ότι μάθαμε, τα έσοδα ανέρχονται σε $5,700.

Η πρωτοβουλία ανήκε στον τραγουδιστή Χρήστο Πέρρα, που τα τελευταία οκτώ χρόνια κάνει καριέρα στην Αμερική. Ο Πέρρας μαζί με άλλους Έλληνες καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικούς της Νέας Υόρκης παρουσίασαν τα τραγούδια του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε το βίντεο με τον Αντώνη Βαρδή να μιλά για τον Στέλιο Καζαντζίδη και να τραγουδά το «Πάρε τ’ αχνάρια μου» στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μετρό» το 1993. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε μια σειρά φωτογραφιών, πολλές από τις οποίες ελήφθησαν από την αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Βαρδή στον υπογράφοντα (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η παρουσιάστρια Ανδριάνα Πετράτου, στο τέλος της ομιλίας της, ευχαριστώντας τους συντελεστές της βραδιάς, αναφέρθηκε στο Ogdoo.gr και τον υπογράφοντα, αλλά και στους Μάκη Ιωακειμίδη και Τόλη Πιπερά (ντράμερ), από τα αρχεία των οποίων προέρχονται οι φωτογραφίες και το video… Το ίδιο συνέβη και στους τίτλους του video με τους συντελεστές της βραδιάς….

Στο video μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συναυλία.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!