30 φωτογραφίες από τη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή

Η συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο τραγουδοποιό
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4/9 μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Ήταν μια γιορτή μουσικής αφιερωμένη στο μεγάλο Αντώνη Βαρδή, με συμμετοχή πλήθους σπουδαίων καλλιτεχνών.

Το στάδιο ήταν κατάμεστο με κόσμο από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά ακόμα και από το εξωτερικό που έσπευσε να δώσει ένα μελωδικό “παρών” σε αυτή την σπουδαία μουσική βραδιά για τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη με τις διαχρονικές επιτυχίες.

Στη φετινή συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε φέρει τον τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια» και τις αγαπημένες μουσικές του συνθέτη τραγούδησαν οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος.

Από τις πιο συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές της βραδιάς, ήταν, η στιγμή που η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή για να τιμήσει τον αείμνηστο τραγουδοποιό με.. ένα γράμμα και ένα τραγούδι.

Νωρίτερα, στην αρχή της συναυλίας, ανέβηκε στη σκηνή η κόρη του Αντώνη Βαρδή, η Καλλιστώ, η οποία προκάλεσε συγκίνηση με τον λόγο της, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στον πατέρα της.

Όπως είπε: "Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον. Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι' αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα".


@panikrecords Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη...#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!