Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: «Αρνιόταν να πάμε τον πατέρα μου στο νοσοκομείο»

«Θεωρώ ότι εγώ και ο αδελφός μου ήμασταν πάρα πολύ τίμιοι απέναντί της»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μαίνεται ο «πόλεμος» των παιδιών του Αντώνη Βαρδή με την τελευταία σύντροφό του, Φιλοθέη Μωβ. Η Καλλιστώ Βαρδή έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, αναφερόμενη στον πατέρα της κι όσα ειπώθηκαν μετά τη συναυλία για τη μνήμη του, τόσο από τη Χριστίνα Μαραγκόζη, όσο και από τη Φιλοθέη Μωβ.

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι ανέφερε αρχικά, πως ο πατέρας της πάντα προσπαθούσε να την προτρέψει να ασχοληθεί με τη μουσική. «Με κυνηγούσε με μια κιθάρα, προσπάθησε πολύ», είπε.

Όσο για τη Φιλοθέη Μωβ και τη φράση «ευχή και κατάρα» που υποστηρίζει η ίδια ότι είπε ο Αντώνης Βαρδής στα παιδιά του, αν κάνουν συναυλία για εκείνον μετά θάνατον, ανέφερε: «Ήταν όνειρο ζωής για τον πατέρα μου η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, ήταν πολύ μεγαλοπρεπές, όπως του αξίζει. Θεωρώ πολύ δύσκολο για έναν πατέρα να πει ευχή και κατάρα στα παιδιά του».

«Δεν υπάρχει πουθενά γραπτά. Όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή εγώ, ο αδελφός μου και η σύζυγός του πηγαίναμε στη δισκογραφική για να διοργανώσουμε συναυλία. Τότε ήμασταν όλοι θετικοί. Εννοείται ότι εγώ και ο αδελφός μου δεν θα κάναμε τίποτα χωρίς τη θέλησή του. Αυτός ο χαρακτήρας άλλαξε λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου», συμπλήρωσε.

Συγκεκριμένα, δήλωσε για τη Φιλοθέη Μωβ: «Είχε τρομακτική άρνηση όταν ο πατέρας μου ήταν βαριά να τον πάμε στο νοσοκομείο. Αυτός ο άνθρωπος άλλαξε ριζικά μετά την απώλεια του πατέρα μου. Έγινε ένας διαφορετικός άνθρωπος, ίσως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Θεωρώ ότι εγώ και ο αδελφός μου ήμασταν πάρα πολύ τίμιοι απέναντί της παρ' ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως ήθελε ο πατέρας μας».

«Επειδή νιώθαμε ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερε στον πατέρα μου, ο αδελφός μου έβαλε την υπογραφή του για τον πολιτικό γάμο σε μια κατάσταση του πατέρα μου που δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη δική του ζωή. Οπότε, επειδή τη θεωρούσαμε δικό μας άνθρωπο και ο πατέρας μας θα ήθελε αυτόν τον γάμο, ο αδελφός μου έβαλε την υπογραφή του παρότι ο πατέρας μου δεν ρωτήθηκε ποτέ», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, Χριστίνα Μαραγκόζη, είπε: «Ο πατέρας μου με την κυρία Μαραγκόζη δεν μιλούσαν για πάρα πολλά χρόνια για δικούς τους λόγους. Οπότε, το 2016 που πήγε να γίνει μια παρόμοια συναυλία που διοργάνωνε ο πατέρας μου, δεν είχε τη διάθεση να την καλέσει, οπότε ακολουθήσαμε το θέλω του. Έκανε μια δήλωση ότι προς το τέλος της ζωής του μπαμπά μου έγινε μια εγκάρδια συζήτηση, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έγινε καμία εγκάρδια συζήτηση, έγινε το ακριβώς αντίθετο. Υπήρξε συζήτηση, αλλά δεν ήταν εγκάρδια. Δεν ήθελε να της ξαναμιλήσει».

«Ο μπαμπάς μου είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα χρόνια, δεν πήρα από την οικογένειά του την αγάπη που του άξιζε, οπότε μεγάλωσε μην μπορώντας να εκδηλώσει τα συναισθήματά του και βρήκε τον μαγικό τρόπο να το κάνει μέσα από τα τραγούδια του», εξήγησε κλείνοντας.

Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ

Η Φιλοθέη Μωβ έδωσε την δική της απάντηση στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Προς τα αγαπημένα μου παιδιά που ξημεροβραδιάζονταν στα νοσοκομεία. Τώρα που το λέτε, ίσως και να σας είχε αναθέσει ο Αντώνης τη διοργάνωση εκείνης συναυλίας το 2016 με την "Άγιος Πέτρος productions". Όσο για τα υπόλοιπα, κάποια στιγμή θα μιλήσω. ΥΓ. Να υπενθυμίσω ότι ο Αντώνης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!