Viral ο «Λαλάκης» μετά τον «κολυμβητή» σεριβοτόρο στη Ρόδο

Η σκηνή από την ταινία του 1984 με τον Νίκο Παπαναστασίου που κάτι...  θύμισε
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ποικίλες αντιδράσεις, παρέμβαση δύο υπουργείων και εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 24ωρων οι εικόνες με τον σερβιτόρο στη Ρόδο που μπήκε σχεδόν μέχρι τον λαιμό στο νερό για να εξυπηρετήσει πελάτες σε beach bar στο «νησί των ιπποτών».

Οι πλέον αετομάτηδες, ωστόσο, θυμήθηκα την cult ταινία «Λαλάκης ο εισαγόμενος» του 1984 με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπαναστασίου, στην οποία υπάρχει μία αντίστοιχη σκηνή.

Στη σκηνή που έγινε viral λόγω της ομοιότητας με ό,τι συνέβη στη Ρόδο, ο Παπαναστασίου δουλεύει ως σερβιτόρος, να μπαίνει σε πισίνα προκειμένου να εξυπηρετήσει μια πελάτισσα.

H χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας




Όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Παπαναστασίου για την ταινία η οποία τον βοήθησε να γίνει πιο γνωστός, το σενάριό της βασίστηκε στην εκστρατεία με σύνθημα «Ο Επιμένων Ελληνικά» με πρωταγωνιστή τον «Λαλάκη τον εισαγόμενο».

Για την ιστορία, η ταινία σε σενάριο του Γιώργου Σκλάβου και σκηνοθεσία Γιάννη Χαρτοματζίδη κυκλοφόρησε το 1984, με πρωταγωνιστές, εκτός από τον Νίκο Παπαναστασίου, τον Μάρκο Λεζέ, την Κατερίνα Γιουλάκη, τη Βίνα Ασίκη και άλλους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!