Νότια Ινδία: Ρεπό στους υπαλλήλους για να δουν την ταινία "Jailer"

Κοσμοσυρροή στους κινηματογράφους της νότιας Ινδίας
Νότια Ινδία: Ρεπό στους υπαλλήλους για να δουν την ταινία "Jailer" AP
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πανζουρλισμός επικρατεί στη νότια Ινδία ύστερα από την πρεμιέρα της ταινίας "Jailer" με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Rajinikanth, η οποία κυκλοφόρησε την Πέμπτη (10/8) στους κινηματογράφους και αναμένεται να «σπάσει» ρεκόρ εισιτηρίων.

Ο 72χρονος Rajinikanth λατρεύεται στην περιοχή σαν θεός, με τις εταιρείες να δίνουν ρεπό στους υπαλλήλους τους, για να πάνε να την δουν!

Σύμφωνα με το CNN, η εταιρεία Redbooks Abroad, με έδρα την Κεράλα, έδωσε στο προσωπικό της δωρεάν εισιτήρια, για την πρώτη προβολή.

«Είναι μια ημέρα για να χαλαρώσετε, να χαρείτε και να βυθιστείτε στη μαγεία του κινηματογράφου. Ελπίζουμε ότι το ρεπό και η κινηματογραφική εμπειρία θα φέρουν χαρά, χαλάρωση και ανανεωμένη ενέργεια σε όλους σας. Ας αγαπήσουμε αυτή τη στιγμή και ας δημιουργήσουμε αναμνήσεις μαζί», ανακοίνωσε η εταιρεία στους εργαζόμενους.

jailer 1
Φωτογραφία AP

Μάλιστε η εταιρεία Le Hive έδωσε μισή μέρα άδεια στους εργαζόμενους, θεωρώντας πως πολλοί απ' αυτούς θα έπαιρναν αναρρωτική, προκειμένου να δουν την ταινία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ταινία συγκέντρωσε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια στο box office την Πέμπτη, καθιστώντας την ως την μεγαλύτερη σε έσοδα ταινία σε γλώσσα Ταμίλ, το 2023 μέχρι στιγμής.
Jailer 2
Φωτογραφία AP

Ο 72χρονος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 160 ταινίες, αποτελώντας συνώνυμο του κινηματογράφου της Νότιας Ινδίας.

Η ταινία "Jailer" είναι η πρώτη ταινία που συμμετέχει ο ηθοποιός μετά από 2 χρόνια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!