Ποιος θα υποδυθεί τον Μάικ Τάισον σε ταινία για τη ζωή του

Η ταινία σχεδιάζεται από το 2014
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
To 2014, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυόταν τον Μάικ Τάισον σε βιογραφική ταινία, αλλά το project έμεινε στο στάδιο της ανάπτυξης για χρόνια - μέχρι τώρα.

Σε συνέντευξή του στο talk show της σειράς Instagram Live με τον Μαρκ Μπιρνμπάουμ «Catching Up», ο Τζέιμι Φοξ επιβεβαίωσε ότι το project επιτέλους προχωρά.

«Είναι ένα οριστικό ναι» είπε ο Τζέιμι Φοξ, όταν ρωτήθηκε αν η πολυαναμενόμενη βιογραφία του πυγμάχου πρωταθλητή βαρέων βαρών θα έβλεπε ποτέ το φως της... ημέρας.

«Κοίτα, το να κάνεις βιογραφίες είναι δύσκολο» είπε ο Φοξ. «Μερικές φορές χρειάζονται 20 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Αλλά επίσημα η "μπάλα άρχισε να τσουλάει"».

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πώς η ταινία θα εξερευνά τις «διαφορετικές ζωές» του Μάικ Τάισον.

«Θέλουμε να δείξουμε όσους εμπλέκονται» εξήγησε ο Φοξ. «Νομίζω ότι όλοι, νέοι και ηλικιωμένοι θα μπορούν να καταλάβουν το ταξίδι αυτού του άνδρα».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την προπόνηση που απαιτείται για να μεταμορφωθεί φυσικά στον Τάισον στο αποκορύφωμα της καριέρας του στο μποξ.

«Κάθε δεύτερη μέρα, κάνω 60 pull-ups, κάνω 60 dips, κάνω 100 push-ups», είπε. «Δεν έχω μύες στη γάμπα, οπότε ίσως χρειαστεί να βάλουμε κάποια προσθετικά για αυτό».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!