8 διάσημοι σταρ που φέτος κλείνουν τα 58

Είναι χαρισματικοί, ξεχωριστοί και γεννήθηκαν όλοι το 1964
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μας έχουν κερδίσει με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους σε ξεχωριστούς ρόλους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, συχνά ταυτίστηκαν με τα είδωλα και τους χαρακτήρες που υποδύθηκαν, εξακολουθούν όμως να παραμένουν επιλεκτικοί και να προετοιμάζουν με σύνεση το επόμενο βήμα στην ήδη πολύχρονη καριέρα τους.

Φέτος, κλείνουν τα 58 τους χρόνια οι ακόλουθοι καλλιτέχνες:

Russell Crowe:
σδσδφσδσδφσφδ1
Γεννημένος στις 7 Απριλίου 1964, ο διάσημος ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, με τίτλο «The Greatest Beer Run Ever», που κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Keanu Reeves:
ασδασδασδα2
Γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου 1964, ο αγαπημένος Καναδός ηθοποιός συνεχίζει να υποδύεται τον ήρωα John Wick, που γνωρίσαμε το 2014 στην ομώνυμη ταινία, γυρίζοντας το 4ο sequel με τίτλο «John Wick: Chapter 4» που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2023.

Sandra Bullock:
σδφσδφσδφσ3
Γεννημένη στις 26 Ιουλίου 1964, η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός έσβησε τα 58 κεράκια της λίγο μετά από την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας «Bullet Train», που έλαβε χώρα στις 18 Ιουλίου στο Grand Rex στο Παρίσι.

Nicolas Cage:
σδφσδφσδφσφδ
Γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1964, ο επιτυχημένος Αμερικανός ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του στα γυρίσματα της ταινίας «Renfield», όπου ο ίδιος υποδύεται τον Κόμη Δράκουλα σε μία σύγχρονη εκδοχή, που ερωτεύεται μία αστυνομικίνα της τροχαίας στη Νέα Ορλεάνη. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2023.

Clive Owen:
σδφσδφσδφσδφ5
Γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1964, ο πολυβραβευμένος Βρετανός ηθοποιός στα τέλη του 2021 έπαιξε τον Bill Clinton στην 3η σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «American Crime Story», ενώ κρατάει μυστικά τα μελλοντικά σχέδιά του.

Courteney Cox:
ρςεερςερερ6
Γεννημένη στις 15 Ιουνίου 1964, η γνωστή ως Monica Geller από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», μετά τη συμμετοχή της στο 5ο sequel της ταινίας «Scream» που κυκλοφόρησε το 2022, συμμετέχει και στα γυρίσματα του 6ου sequel που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2023.

Matt Dillon:
δγγδφγδφφδγδφγ7
Γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου 1964, ο πιο διάσημος «έφηβος» του Χόλυγουντ, συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Asteroid City» δίπλα στον Tom Hanks και την Scarlett Johansson. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Courtney Love:
δφγγδφφδδφγγφδδφγ8
Γεννημένη στις 9 Ιουλίου 1964, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «The Long Home», στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στον Ashton Kutcher και τον James Franco, ο οποίος επιμελείται και τη σκηνοθεσία. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!