8 διάσημοι σταρ που φέτος κλείνουν τα 53

Είναι γοητευτικοί, sexy και γεννήθηκαν όλοι το ΄69
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Διανύουν την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους αλλά η λάμψη τους παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Οι ίδιοι, επιτυχημένοι και κατασταλαγμένοι, απολαμβάνουν τους καρπούς μιας δημιουργικής πορείας, φροντίζουν τον εαυτό τους και υπόσχονται να συνεχίσουν την καριέρα τους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Φέτος, κλείνουν τα 53 τους χρόνια οι ακόλουθοι καλλιτέχνες:

Jennifer Lopez
sdfsdfsdf

Γεννημένη στις 24 Ιουλίου 1969 η ταλαντούχα τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός, φροντίζει τον εαυτό της και τον διατηρεί σε άριστη κατάσταση. Έχει δηλώσει ότι βλέπει φωτογραφίες από τα νιάτα της και θεωρεί ότι σήμερα είναι πιο όμορφη.

Jennifer Aniston
wrwerwer

Γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1969 η διάσημη σταρ ασκείται καθημερινά και ακολουθεί υγιεινή διατροφή. Έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της διότι απεχθάνεται το γκρίζο χρώμα τους.

Gerard Butler
werwerwrw

Γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου 1969 ο Σκωτσέζος ηθοποιός και παραγωγός προτιμάει την άρση βαρών για την εξάσκησή του για 5 ημέρες την εβδομάδα, ενώ ο personal trainer που τον έχει αναλάβει έχει στο πελατολόγιό του κι άλλους διάσημους σταρ.

Cate Blanchett
werwerwerwerww

Γεννημένη στις 14 Μαΐου 1969 η Αυστραλή ηθοποιός και μητέρα 4 παιδιών, έχει δηλώσει ότι τα μυστικά ομορφιάς της είναι: το καθημερινό πρόγραμμα Pilates, μια γιαπωνέζικη περιποίηση προσώπου και μία κουταλιά μηλόξιδο.

Matthew McConaughey
dfgsdgdfgdfgdfg

Γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 1969 ο διάσημος σταρ έχει δηλώσει ότι λατρεύει το jogging και ότι κάνει 200 push-ups την ημέρα, ενώ το αγαπημένο του «άθλημα» είναι το sex, το οποίο τον κάνει να νιώθει και να δείχνει υπέροχος…

Renee Zellweger
hrhrtrtrttt

Γεννημένη στις 25 Απριλίου 1969 η οσκαρική ηθοποιός γυμνάζεται καθημερινά, αλλά αποδίδει τη φρεσκάδα της στην φιλοσοφία που έχει υιοθετήσει «δεν γερνάω, απλά μεγαλώνω…».

Catherine Zeta – Jones
dsdsddsddsd

Γεννημένη στις 25 Σεπτεμβρίου 1969 η Ουαλή ηθοποιός, μητέρα 2 παιδιών και σύζυγος του 77χρονου Michael Douglas, δηλώνει ότι πίνει πολύ νερό και δεν κυκλοφορεί ποτέ αμακιγιάριστη (ούτε για να βγάλει τα σκουπίδια…).

Javier Bardem
gggggg

Γεννημένος την 1η Μαρτίου 1969 ο Ισπανός ηθοποιός που κατέκτησε το Χόλυγουντ παραμένει γοητευτικός και αυτός και η κατά 5 χρόνια νεότερη σύζυγός του Penelope Cruz. Λέτε το μυστικό τους να κρύβεται στα οφέλη της μεσογειακής διατροφής;

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!