Ο Λαμπάτος με δάκρυα στα μάτια ζητά συγγνώμη από τον Σεφερλή

(VIDEO) «Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤΙ1.

Ο ηθοποιός που βρίσκεται άνεργος σε κακή οικονομική κατάσταση αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για το Μάρκο Σεφερλή σχετικά με τη συμπεριφορά του τελευταίου προς εκείνον κατά τη συνεργασία τους στην θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου».

Δηλώσεις που τους οδήγησαν στα δικαστήρια όπου ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε και τις δύο δίκες αλλά επέλεξε να μην εισπράξει τη χρηματική αποζημίωση των 12.000 ευρώ που επιδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Λαμπάτος:

«Είχαμε συνεργαστεί στον «Ηλία του 16ου» με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα… Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου. Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη. Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του…Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!