Φίρμα τραγουδιστής προσέφερε οικονομική βοήθεια στον Λαμπάτο

«Πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς και ότι είχε πάρει βερεσέ»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Λαμπάτος με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso δημοσιοποίησε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο ηθοποιός δέχθηκε ένα κύμα αγάπης και βοήθειας από συναδέλφους του και όχι μόνο.

Μεταξύ αυτών που το συνέτρεξαν, πάντα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Αναλυτικότερα, το δημοσίευμα γράφει: «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι” ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα.

Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

Να σημειώσουμε επίσης ότι και η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου παραχώρησε κατοικία στον Γιώργο Λαμπάτο για την διαμονή του στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. «Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» δήλωσε ο ηθοποιός.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!