Γιώργος Λαμπάτος: Άλλαξε η ζωή του μετά τη δημόσια εξομολόγηση

Φεύγει από το υπόγειο που έμενα, χάρη ενός σπουδαίου δώρου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Προς το καλύτερο άλλαξε η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου μετά από την έκκληση για βοήθεια που εξέφρασε πριν από μερικές μέρες, όταν μοιράστηκε την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την δύσκολη καθημερινότητά του.

Οι δυσμενείς συνθήκες στις οποίες βρίσκεται, συγκίνησαν τόσο τους συναδέλφους του, όσο και το κοινό, που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν με διάφορους τρόπους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Λαμπάτος φεύγει από το υπόγειο των 15 τ.μ. στο οποίο ζούσε έως τώρα, καθώς βρήκε νέο σπίτι, το οποίο του το χαρίζει η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού, στη μνήμη του, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον Γιώργο Λαμπάτο μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας" είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα, ενώ, συγκινημένος, επιβεβαίωσε το “δώρο”, λέγοντας: “Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω”.

Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας. “Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε” δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!