Κατσούλης - Καραβάτου: Δημόσια συγγνώμη για το «μέγεθος» των αδερφών Βαρουξή

(VIDEO) «Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας…»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, κεντρικοί παρουσιαστές στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τη συνέντευξη που τους παραχώρησαν ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής.

Συγκεκριμένα, τα δίδυμα αδέρφια και πρώην παίκτες του ριάλιτι Big Brother, ερωτήθηκαν από την Κατερίνα Καραβάτου αν έχουν συνευρεθεί ερωτικά με μία κοπέλα που νόμιζε πώς ήταν ο ένας αδερφός αλλά στην θέση του υπήρχε ο άλλος με εκείνους να απαντούν θετικά.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε αν τα δυο αδέρφια είναι ίδιοι παντού εννοώντας τα γεννητικά τους όργανα. «Λες είμαστε ίδιοι παντού. Δηλαδή αυτό το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και τα αδέρφια απάντησαν: «Από μικροί μαζί είμαστε, εντάξει, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να μετρήσουμε».

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του «Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» το οποίο υπέβαλε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) ζητώντας μεταξύ άλλων και την παρέμβαση της δικαιοσύνης λόγω της προώθησης της κουλτούρας του βιασμού.
Την επομένη οι δύο παρουσιαστές κατά την έναρξη της εκπομπής ανέλαβαν την ευθύνη για όσα ειπώθηκαν, και ζήτησαν ειλικρινά συγγνώμη σε απολογητικό ύφος υποσχόμενοι πώς θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μέλλον με τέτοια θέματα, στην ώρα μάλιστα που η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που ακολούθησαν μετά την Σοφία Μπεκατώρου.

Είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης: «Καλημέρα, σήμερα ξεκινάμε αλλιώς, γιατί τα πράγματα πια είναι αλλιώς»

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, σκέψη, προσοχή, επαναπροσδιορισμό, δύναμη και βασικά ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν. Αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη».

Ο Κρατερός Κατσούλης κατέληξε: «Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος, που εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη. Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!