Κώστας Μακεδόνας & φίλοι στο Θέατρο Πέτρας!

(VIDEO & PHOTOS) Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρης Σταρόβας, Ζωή Παπαδοπούλου, Κρατερός Κατσούλης & Γιώργος Θεοφάνους στη βραδιά του Κώστα Μακεδόνα.
Κώστας Μακεδόνας & φίλοι στο Θέατρο Πέτρας! Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, ο Κώστας Μακεδόνας έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, έχοντας καλεσμένους αγαπημένους φίλους του κι εξαιρετικούς καλλιτέχνες, τους Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρη Σταρόβα, Ζωή Παπαδοπούλου, Κρατερό Κατσούλη και Γιώργο Θεοφάνους.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, κάτω από το (σχεδόν) γεμάτο φεγγάρι, με τον Κώστα Μακεδόνα -όπως πάντα- σε μεγάλα κέφια & πολύ από το καλό ελληνικό τραγούδι που αγαπάμε και μας αφορά: «περάσαμε πολύ ωραία μ’ εκείνη την παρέα»!

Το τρίωρο πρόγραμμα γέμισε με τα τραγούδια της δισκογραφίας του Κώστα Μακεδόνα, όπως εκείνα του τελευταίου του cd με τίτλο «Δεν σου ανήκω» που έγραψαν ο Κωνσταντίνος Βελλιάδης & ο στιχουργός Τέρπανδρος, τα κλασικά πια «Ποδήλατο», «Λίζα», «Αντικριστά», «Μαργαριτάρια», «Ουσίες», «Πάρε με» κ.α., καθώς και τραγούδια άλλων, αγαπημένων του συνθετών, όπως Άκη Πάνου, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου κ.α. αλλά και επιτυχίες νεότερων δημιουργών, όπως τις «Μέλισσες» του Γιώργου Καζαντζή & της Ελένης Φωτάκη και «Το δίκιο μου» του Θέμη Καραμουρατίδη & του Οδυσσέα Ιωάννου, που το ακούσαμε για πρώτη φορά από τον ίδιο. Το κοινό τραγούδησε, αλλά και χόρεψε υπό τους ήχους των τραγουδιών, δείχνοντας να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη βραδιά.

Οι καλεσμένοι του Κώστα Μακεδόνα τραγούδησαν κομμάτια δικά τους, αλλά είχαμε την τύχη να ακούσουμε και μοναδικά ντουέτα, όπως το «Θα προχωράμε μαζί» των Γιάννη Πάριου & Αντώνη Βαρδή που ο Κώστας Μακεδόνας ερμήνευσε για πρώτη φορά μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου, της οποίας η συμμετοχή ήταν κατά τη γνώμη μου και η πιο ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι οι δυο τους δεν έχουν συνεργαστεί σε σταθερή βάση, αλλά και γιατί η Πίτσα Παπαδοπούλου παραμένει αξεπέραστη και φωνητικά αναλλοίωτη.

Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε κι εκείνη τον καλύτερό της εαυτό, τραγουδώντας μεταξύ άλλων το καινούριο της «Μες το σπίτι δε μένει κανείς», όπως και η Ζωή Παπαδοπούλου, που τραγούδησε το «Ό,τι ανέβασε η καρδιά». Ο Γιώργος Θεοφάνους συνόδευσε τον Κώστα Μακεδόνα στο πιάνο, παίζοντας γνωστές επιτυχίες του, όπως «Ο δικός μου ο δρόμος», «Παλιόκαιρος» κ.ά.

Τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας, ο Δημήτρης Σταρόβας με το αστείρευτο χιούμορ και τις τρομερές σολιστικές ικανότητες στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Κρατερός Κατσούλης με το ταμπεραμέντο του έδωσαν το δικό τους χιουμοριστικό τόνο σ’ αυτή τη βραδιά που τελικά τα είχε όλα, με πρόζα, αυτοσχεδιασμούς, αλλά και τραγούδι.

Τραγούδησαν επίσης οι νεαρές τραγουδίστριες Βασιλική Στεφάνου & Σουσάνα Τρυφιάτη και η συναυλία έκλεισε με όλους τους συντελεστές μαζί επί σκηνής να τραγουδούν το «Μόνο μια φορά» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Έπαιξαν:


Κωνσταντίνος Βελλιάδης, μπουζούκι & επιμέλεια ορχήστρας
Χρήστος Λαρίσης, κιθάρα
Γιάννης Περδίκης, πιάνο - πλήκτρα
Σπύρος Μελισανίδης, ακορντεόν
Τραϊανός Αλμπανούδης, μπάσο
Στέλιος Τσομπανιδης, ντραμς
Αποστόλης Μαλλιάς, πνευστά

Ηχοληψία: Άγγελος Πετκίδης

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!