Ο Λεμπέσης υποδέχεται την Εύα Κανέλλη στο «Δρόμο του Μεταξιού»

8 μήνες σεζόν και συνεχίζει όλο το Μάη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/05/2024
Από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι το Σάββατο 1 Ιουνίου, 9 μήνες σεζόν δηλαδή, ο Γιάννης Λεμπέσης και η ορχήστρα του «Λαϊκή Στράτα» εμφανίζονται στο «Δρόμο του Μεταξιού».

Πρόκειται για ένα στέκι-στολίδι μουσικής και πολιτισμού που βρίσκεται στη Καλλιθέα (Σοφοκλέους 129, τηλ.2109593323).

Στις δύσκολες μέρες μας που η ανάγκη και η αναδουλειά έχουν επινοήσει το σλόγκαν «για λίγες μόνο εμφανίσεις» ο Λεμπέσης και η ορχήστρα του μένουν για 9 ολόκληρους μήνες στον ίδιο χώρο.

Βέβαια σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία έχει παίξει και η παρουσία του Κώστα Αλεξανδρίδη που με μία επιλεγμένη ομάδα σπουδαίων νεαρών χορευτών στολίζει πολλές στιγμές του προγράμματος με υπέροχα Απτάλικα ,Καρσιλαμάδες, Ζεϊμπέκικα και άλλους ατμοσφαιρικούς και πανέμορφους παραδοσιακούς χορούς.

Άλλωστε η μουσική παράσταση του Λεμπέση έχει τίτλο «Ας ξανασυστηθούμε» όπως ακριβώς είναι κι αυτός του τελευταίου του τραγουδιού, ένα ξεχωριστό μετρημένο Απτάλικο που σε προ(σ)καλεί να το χορέψεις.

Μουσική, τραγούδι και χορός στις αυθεντικότερες μορφές τους εξηγούν την επιτυχία του λαϊκού τραγουδοποιού και των συμπαραστατών του.

Αυτό το μήνα ο Λεμπέσης και η ορχήστρα του θα υποδεχθούν στο «Δρόμο του Μεταξιού» τη σπουδαία Λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!