Ο Γιάννης Λεμπέσης σε μια ξεχωριστή βραδιά

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου με την ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα στο «Δρόμο του Μεταξιού»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από το Νοέμβριο ο Γιάννης Λεμπέσης και η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα έχουν στήσει το δικό τους μουσικό μπαϊράκι στο «Δρόμο του Μεταξιού» (Σοφοκλέους 129, Καλλιθέα - τηλ. 2109593323).

Εκεί παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση με τίτλο «Ας ξανασυστηθούμε», όπως ακριβώς είναι και ο τίτλος του τελευταίου τραγουδιού του Λεμπέση που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music group .

Σε αυτήν περιλαμβάνονται τα «Άγια των Αγίων» του καλού λαϊκού μας τραγουδιού. Δεν τυχαίο ότι οι εμφανίσεις του ¨Λεμπέση και των συνεργατών του και συνεχίζοντυαι με ιδιαίτερη επιτυχία και απήχηση.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 9 μ.μ οι συστάσεις θα είναι συγκεκριμένες.

Δηλαδή:

Θα παιχτούν τραγούδια στα οποία ο Γιάννης Λεμπέσης έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική και περιέχονται στη 40χρονη δισκογραφία του που αριθμεί 21 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές εκ των οποίων οι 6 σε δίσκους βινυλίου 33 στροφών και οι υπόλοιπες σε CD.

Θα ακουστούν μεταξύ άλλων στιγμές: Ήρθε ένας φίλος μου παλιός 1985, Η Σπίθα γίνεται φωτιά 1986, Άνθρωποι και ανθρωπάκια 1986, Σε θέλω και μελαγχολώ 1986, Σου ‘γραψα ένα τραγούδι 1987, Επιμένω 1988, Αφήστε όλα τα ψεύτικα 1990, Είχα ένα όνειρο να ζώ....

Επίσης τα πιο πρόσφατα: Όμως εμείς είμαστε εμείς, Καρδιοφτερουγίσματα, Ξεθύμανε η κολόνια, Τα κορόιδα σε άλλη πιάτσα, Παραμύθι δίχως δράκο, Ας ξανασυστηθούμε...

Ξεχωριστή θέση σε αυτό το πρόγραμμα θα έχουν και πολλά κοινωνικά λαϊκά τραγούδια που έχει γράψει ο Λεμπέσης: Όλα είναι μια βιτρίνα, Αναρχικά συνθήματα, Τρέμω για το μέλλον, Τι να πώ και εγώ στο γιό μου, Το παραμύθι πάει νερό, Θέλουμε και τα τραβάμε και όλα όσα χωρέσουν στις 4.30 ώρες του προγράμματος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!