Νότης Σφακιανάκης – «Διώξτε με κλωτσιές αυτούς που κυβερνούν»

Είναι ένας ερμηνευτής που δε διστάζει να εκφράσει τις απόψεις του για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα ρισκάροντας συχνά…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

να εκτεθεί και να μην είναι αρεστός σε αρκετούς από τους ακροατές του.

Για πολλά θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει μαζί του, ένα όμως είναι σίγουρο: Ο Νότης Σφακιανάκης είναι συνεπής και σταθερός στις απόψεις και τις επιλογές του και δε φοβάται να τις υποστηρίξει με κίνδυνο να στραπατσάρει την εικόνα του:

Έτσι σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωϊνό μου» του Mega εξέφρασε την αγανάκτησή του με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Κάτι που άλλωστε έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, τις εποχές της φαινομενικής ευμάρειας. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για πάρα πολλά χρόνια έχουμε κάνει απίστευτες ανοησίες και λάθη –αναφέρομαι στο λαό, στους ανθρώπους που κατοικούν τη χώρα των Ελλήνων- και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, κάτι το οποίο δεν γίνεται. Είμαι 52 ετών και ποτέ δε συμμετείχα στο παιχνίδι των εκλογών γιατί από πάρα πολύ μικρός αντιλήφθηκα ότι το παιχνίδι αυτό που συμβαίνει είναι πλαστό, είναι ψεύτικο".

Είναι δυνατόν να λες βρε ανόητε τύπε (αναφέρεται στο Μιχάλη Χρυσοχοίδη) να πούμε ότι δεν διάβασες το Μνημόνιο το οποίο έχει βάλει όλους τους ανθρώπους που κατοικούν αυτή τη χώρα, τα παιδιά και τα δισέγγονα τους στη φυλακή; Είναι σοβαρά τα πράγματα! Διώξτε τους μ....ες οι οποίοι σας καταδυναστεύουν! Διώξτε τους όμως! Είναι φασισμός και φασίστες αυτοί οι οποίοι κυβερνούν. Κάντε το με κλωτσιές. Αυτοί οι τύποι θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει απ’ όλα αυτά. Θα έπρεπε να τους έχει διώξει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ανήθικοι , δεν το καταλαβαίνετε; Είναι ανόητοι!


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!