Σφακιανάκης για Ρέμο: «Δεν είναι μεγάλο όνομα…» και η απάντηση

(VIDEO) Το ιστορικό της διαμάχης των δύο καλλιτεχνών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στη νέα διαδικτυακή εκπομπή με τη Μαρία Σολωμού.

Εκεί μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Παντελή Παντελίδη.

Η αναφορά του στον τελευταίο οδήγησε και στην περίφημη κόντρα του Ρέμου με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Αντώνης Ρέμος αρχικά δήλωσε:

«Έχω μία φωτογραφία που έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση για εμένα. Είναι πολύ ιστορική. Με τον Παντελή κάναμε παρέα μέχρι το σημείο ότι ήμασταν αρκετά κοντινοί φίλοι. Πάντα ήμουν ο καλλιτέχνης που με θαύμαζε και με αγαπούσε πολύ και με σεβόταν πολύ. Ήθελα να του δείχνω πράγματα. Ως ένα σημείο ο μέντοράς του. Ο Παντελής, όμως, αγαπούσε και είχε μεγαλώσει με τραγούδια τον Νότη Σφακιανάκη. Δεν θα έρθω σε ρήξη με τον Νότη, υπάρχει σεβασμός. Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο πέρας του χρόνου»

Και συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος

«Είναι κάποια στιγμή που είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τον μπερδεύουν και τσαντίστηκε. Τον ενόχλησε που του ακούστηκε τραγούδι ο Παντελίδης και του είπαν ρε Νότη έβγαλες τραγούδι; Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μία φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα Notis ησύχασε. Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ο Ρέμος είναι μικρό όνομα και μικροί μεγάλοι στα καφενεία. Ξεκίνησε ένα τέτοιο beef.. Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα, ήμουν δίπλα του».

Επίσης ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για την Νατάσα Θεοδωρίδου:

«Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις».

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν σε συνέντευξή του Νότη Σφακιανάκη την εκπομπή «Πρωινό Μου» με τον Γιώργο Λιάγκα ο τραγουδιστής είχε πει για τον Αντώνη Ρέμο:

«Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα… Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!