Απάτη το ντουέτο του Σφακιανάκη με το Γονίδη

(VIDEO) Είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Φίλες και φίλοι την προσοχή σας παρακαλώ. Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα τραγούδι στο οποίο παρουσιάζει εμένα και τον αγαπημένο μου Νότη Σφακιανάκη ως δήθεν ντουέτο προς τιμήν του Βασίλη Καρρά.

Είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. (AI cover). Έχουν κλωνοποίησει τις φωνές μας. Ουδέποτε συμμετείχα και δεν το εγκρίνω. Είναι ντροπή διάφοροι επιτήδειοι να χρησιμοποιούν τα ονόματα μας χωρίς την άδεια μας για ιδίων όφελος. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου. Λυπάμαι, Σταμάτης».

Με αυτά τα λόγια σε ανάρτησή του ο Σταμάτης Γονίδης γνωστοποίησε πως το ντουέτο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον ίδιο και τον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδούν προς τιμήν του Βασίλη Καρρά, είναι πλαστό.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας στην τηλεοπτική του εκπομπή «Πρωϊνό» ο οποίος και είπε:

«Τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα με την περιβόητη τεχνητή νοημοσύνη και τι ξεφτίλα θα ζήσουμε το επόμενο διάστημα. Και άντε να πείσεις με την τελειότητα της τεχνητής νοημοσύνης ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κάποιοι επιτήδειοι βάλανε τη φωνή του Γονίδη και του Σφακιανάκη να κάνουν ντουέτο, αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Καρρά. Αν το ακούσεις, είναι σαν να το τραγουδάει κανονικά ο Γονίδης και ο Σφακιανάκης.... Παιδιά είναι σοκαριστικό».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!