Νότης Σφακιανάκης – «21+4» Πολυπλατινένια «Ματωμένα Δάκρυα»

Ο δίσκος του ερμηνευτή και οι εμπνεύσεις του όσον αφορά τον τρόπο κυκλοφορίας του επικαλύπτονται…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

από πλατίνα πολλαπλής κοπής. Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου η Universal Music θα απονείμει στον ερμηνευτή πολυπλατινένιο δίσκο για τις υψηλές πωλήσεις του άλμπουμ «21+4 Ματωμένα Δάκρυα» μέσω της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Η «πρωτοπορία» του Νότη ήταν ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε υπό μορφή τριλογίας. Οι τρεις ενότητες, Κοινωνικόν, Ερωτικόν και Χορευτικόν περιλάμβανε επτά τραγούδια η κάθε μία. Η κυκλοφορία τους έγινε σε τρεις «δόσεις», έκαστη μετά από διάστημα αρκετών μηνών, ενώ ακολούθησε μια τέταρτη συμπληρωματική κυκλοφορία με τέσσερα ακόμη τραγούδια που δεν χώρεσαν στις «επτάδες» της τριλογίας. Όπως είναι γνωστό ερμηνευτής λατρεύει το συγκεκριμένο νούμερο και τις προεκτάσεις του. Με τον τρόπο αυτό ο Σφακιανάκης μεγιστοποίησε τις πωλήσεις, τα τραγούδια του μπήκαν σε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια ενώ τόνισε και παρέτεινε την παρουσία τους στα ραδιόφωνα και γενικότερα στα ΜΜΕ.

Μια «χαρισματική» κίνηση που συνδύασε ιδανικά το τερπνό με το ωφέλιμο.

Ο Σφακιανάκης είναι ένας καλλιτέχνης δοσμένος στη δουλειά του. Κατέχει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που σχετίζονται με την ιδιότητά του και την προώθηση των εργασιών που καταθέτει.

Αποδεχόμενος τα νέα δεδομένα, δηλαδή την αναγκαιότητα οι δίσκοι λαοφιλών ερμηνευτών να κυκλοφορούν μέσω του τύπου, κατάφερε να βρει μεθόδους που να εξασφαλίζουν για τον ίδιο και τα τραγούδια τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να «ακουστούν» και να «κριθούν» από τον κόσμο, έχοντας πετύχει όμως να φτάσουν πρώτα δυναμικά στους αποδέκτες τους, παρακάμπτοντας τους «σκοπέλους».


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!