Λεμπέσης, Σταφυλοπάτη & Καραγεωργίου στην «Αστροφεγγιά»

Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Μαζί τους η ορχήστρα του τραγουδοποιού Λαϊκή Στράτα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο δμιουργός και ερμηνευτής Γιάννης Λεμπέσης, οι εκλεκτοί τραγουδιστές Μαρία Σταφυλοπάτη, Κωσταντίνος Καραγεωργίου και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα (Βασίλης Μούζος μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς ακορντεον, Χρήστος Χάρης κλαρίνο, Θεόδωρος Κυδωνιεύς κιθάρα) θα εμφανίζονται στην «Αστροφεγγιά».

Ένα ιστορικό μουσικό και γαστρονομικό στέκι, στην καρδιά σχεδόν της Αθήνας, επί της οδού Πατησίων.

Ο Γιάννης Λεμπέσης με εφηβική διάθεση αλλά και με την εμπειρία των 37 συνεχόμενων χρόνων στο πάλκο έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τα πιο όμορφα και χιλιοτραγουδισμένα ρεμπέτικα, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Δεν θα λείψουν βέβαια προσωπικές του καταθέσεις που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Άλλωστε θα έχει στη μουσική του φαρέτρα και το ολοκαίνουργιο CD του με τίτλο: «Μια βραδιά στο Γιάννη Λεμπέση» που μόλις κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πάλκο της «Αστροφεγγιάς», ο Λεμπέσης πρωτοανέβηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 1994 πριν 25 χρόνια και αμέσως μετά ο αείμνηστος Αντώνης Ρεπάνης άφησε το ανεξίτηλο μουσικό του αποτύπωμα παίζοντας στο κέντρο αυτό για 20 συνεχόμενα χρόνια.

Τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της «Αστροφεγγιάς», που σε συνδυασμό με την σταθερή αξία του Λεμπέση και των συνεργατών του αναμένεται να συνλειτουργήσουν και να κάνουν τη διαφορά, είναι ποιότητα στο φαγητό, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

«Αστροφεγγιά»
Πατησίων 296 και Κόντου 5
Τηλ. 2102010160 και 2102233077
Το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 11 το βράδυ
lebesis

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!