Λεμπέσης & Αυγουστάκη για τελευταία Κυριακή στις 1002 Νύχτες

29 Μαΐου το φινάλε μιας όμορφης και επιτυχημένης σεζόν 8 μηνών. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι τις 7.30 το απόγευμα ο Γιάννης Λεμπέσης, η Αμαλία Αυγουστάκη και η ορχήστρα Λαϊκή στράτα (Νίκος Στεφανάκης - μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς - ακορντεόν, Χρήστος Χάρης - κλαρίνο, Θεοδόσης Συκιώτης - κιθάρα) θα παρουσιάσουν όμορφα Σμυρνέικα και Πολίτικα τραγούδια.

Η παράστασή τους «Της Σμύρνης τα παράπονα της Πόλης τα μεράκια» θα είναι και η τελευταία της όμορφης και ιδιαίτερα επιτυχημένης φετινής σεζόν στις1002 Νύχτες, που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου και διήρκησε 8 μήνες.

Λόγω της θλιβερής επετείου της άλωσης της Πόλης (29 Μαΐου 1453) το ρεπερτόριο θα έχει κυρίως Πολίτικα και Σμυρνέικα τραγούδια και όπως πάντα και μία επιλογή από τραγούδια του Λεμπέση.

Δεν θα λείψει φυσικά να το ντουέτο τραγουδοποιού με τη Μαριώ «Ξεθύμανε η κολόνια» το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει, στη δίμηνη δισκογραφική παρουσία του.

Επίσης θα ακουστεί και το ολοκαίνουριο «Κανηθιώτικο συρτό» που μόλις ηχογράφησε ο Λεμπέσης και το οποίο αναμένεται και να τιμηθεί-χορευτεί από τους μερακλήδες που ακολουθούν πιστά τον Λεμπέση στη 40χρονη πορεία του στη διασκέδαση.

Στην επιτυχία του προγράμματος στις 1002 Νύχτες συνέβαλε αποφασιστικά η καλή ερμηνεύτρια Αμαλία Αυγουστάκη που σύμφωνα και με τον Λεμπέση «στόλισε τη Λαϊκή Στράτα με τις ερμηνείες της και την γοητευτική παρουσία της».

1002 Νύχτες
Καραϊσκάκη 10 Ψυρρή
Τηλ. 210 3317293

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!