«Jesus Christ Superstar»: Τα μηνύματα των συντελεστών για την ακύρωση

Με αφορμή την ακύρωση των προγραμματισμένων παραστάσεων στο Ηρώδειο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» που επρόκειτο να παρουσιαστεί στις 3 & 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο, ακυρώνεται εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Ben Forster έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το μιούζικαλ ακυρώνεται στην Αθήνα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί εκεί».

Ο Βρετανός τραγουδιστής Tim Prottey-Jones, που επίσης συμμετέχει στην παράσταση έγραψε στα social media: «Δυστυχώς το μιούζικαλ ακυρώνεται στην Αθήνα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί εκεί. Τι απογοήτευση για όλους εμάς!».

«Είμαστε συντετριμμένοι από την ακύρωση. Ευχαριστούμε το εξαιρετικά ταλαντούχο καστ και την ομάδα μας για την δουλειά τους. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα σε καλύτερες εποχές και να δείξουμε στους θεατές το υπέροχο σόου που είχαμε ετοιμάσει για αυτούς» δήλωσε ο παραγωγός Oli Sones.

Το Jesus Christ Superstar είναι το πρώτο μιούζικαλ στο οποίο συναντήθηκαν δύο από τους σημαντικότερους δημιουργούς - θρύλους του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου, ο Andrew Lloyd Webber (Phantom of the Opera, Cats, Evita) και ο Tim Rice (Evita, The Lion King, Aladdin, Aida). Ανέβηκε για πρώτη φορά στο Mark Hellinger Theatre του Broadway στις 12 Οκτωβρίου 1971.

Πηγή: protothema.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!