«Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» επιστρέφουν στην τηλεόραση

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του και πάλι στη μικρή οθόνη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του έκαναν εκπομπές στο ίντερνετ, με τελευταία παρουσία το σατιρικό βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη.

Η ομάδα όμως επιστρέφει την τηλεόραση καθώς το OPEN ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία παραγωγής του Tony Productions. Αν και η ανακοίνωση δεν δίνει ημερομηνία πρεμιέρας, το κανάλι αναφέρει πως θα δούμε από τη συχνότητά του, τόσο το «Ράδιο Αρβύλα», όσο και την εκπομπή «Βινύλιο».

Η ανακοίνωση του OPEN για τον Αντώνη Κανάκη:

«Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ OPEN

To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN!»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!