Κανάκης για Βλάχο: «Έβαλε στο ίδιο σακί Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε… το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα»

«Αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αντώνης Κανάκης έκανε το δικό του σχόλιο μέσα από το Ράδιο Αρβύλα για τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το στίχο που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε live του στην Θεσσαλονίκη και ο οποίος έλεγε: «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Πραγματικά έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα. Παρακολουθείς ειδήσεις και εκτός του ότι σου μαυρίζουν την καρδιά, διαπιστώνεις ότι αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα.

Τα πράγματα που λέγονται, ο δημόσιος διάλογος, οι απόψεις που ακούγονται στην Βουλή… Τώρα στο παιδί αυτό τον Πάνο Βλάχο, που έβαλε στον ίδιο σακί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, που είναι το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα, ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό.

Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση γιατί εντάξει έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ. Έχουν και την ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και των τραγουδιών και της σάτιρας και ό,τι θέλεις.

Να μην μπορεί να μιλά κανένας σε λίγο. Επειδή είναι μανούλες στο αφήγημα, τώρα όλα τα διαστρεβλώνουν. Το αφήγημα περί σάκου ό,τι συνεπάγεται ότι είναι…» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!