Ο Κορακάκης και τα «Θαλασσινά Παλάτια» του στο Β’ Πρόγραμμα

Ο Βαγγέλης Κορακάκης μιλά για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα στο νέο τους δίσκο και όχι μόνο.
Ο Βαγγέλης Κορακάκης είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου «Το Λαϊκό Τραγούδι» που μεταδίδεται από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και τη Φωνή της Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή 12-2 το βράδυ από το Δεύτερο Πρόγραμμα και 3-5 το ξημέρωμα Παρασκευή προς Σάββατο και την επομένη Σάββατο προς Κυριακή την ίδια ώρα από τη Φωνή της Ελλάδας.

Ο Βαγγέλης Κορακάκης χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα στο δίσκο «Θαλασσινά Παλάτια» ως τη σημαντικότερη στιγμή της πολύχρονης διαδρομής του στο τραγούδι. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η σύμπραξή τους σιγόκαιγε εδώ και 20 χρόνια…
20160607 181731
Ο Γιάννης Τζουανόπουλος λόγω των πολλαπλών ιδιοτήτων του (ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός, ηθοποιός, διοργανωτής των εκδηλώσεων για τον Απόδημο Ελληνισμό στα Μακρίσια της Ολυμπίας), της πολύχρονης θητείας του στον καλλιτεχνικό στίβο αλλά και του χαρακτήρα του συνδέεται με τους περισσότερους καλλιτέχνες με δεσμούς εκτίμησης, εμπιστοσύνης και φιλίας.

Έτσι στις εκπομπές του, πέρα από την επάρκεια και την αμεσότητα που τις χαρακτηρίζουν καθώς ο ίδιος γνωρίζει άριστα το αντικείμενό του, οι καλλιτέχνες λύνονται και δε διστάζουν να εξομολογηθούν προσωπικές τους στιγμές και να μιλήσουν ουσιαστικά για την τέχνη τους και την διαδρομή τους.

Την Παρασκευή λοιπόν, συντονιστείτε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!