Ο Γιάννης Ξυνόπουλος με το ωραίο «Τελευταίο βαγόνι» του στον Αθήνα 98,4

Καλό ραδιόφωνο από έναν μουσικό παραγωγό που γνωρίζει καλά το τραγούδι και τα… ανθρώπινα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Ξυνόπουλος είναι φίλος. Μπορεί να μην κάνουμε κολλητή παρέα, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια, μοιραζόμαστε κοινές αγάπες και είμαστε… «τεσταρισμένοι» ο ένας στον άλλο.

Για καιρό είχα… αφήσει τις εκπομπές του. Πρόσφατα τον «πέτυχα» τυχαία και κόλλησα.

Ο Ξυνόπουλος έρχεται κάθε βράδυ μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα στους ραδιοφωνικούς μας δέκτες.

Μετρά χρόνια πορείας στο «άθλημα», με σημαντικούς σταθμούς όπως στην ΕΡΑ, τον ΑΝΤ1 και από το 2007 υπηρετεί στο Δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας που εκπέμπει στην Αττική στους 98,3.

Κάθε βράδυ στις 12:00 μετά τα μεσάνυχτα η φιλική πια φωνή του έρχεται να μας συνοδέψει σε ένα μουσικό δρομολόγιο μέσα από την εκπομπή του «Τελευταίο βαγόνι».

Αρκετές φορές τον έχουμε ακούσει να λέει ότι αυτό το νυχτερινό δρομολόγιο ξέρει να απολαμβάνει την ζωή παρέα με τους ακροατές του.

Είναι μια γλυκιά συνήθεια, αφού όπως σημειώνει η εκπομπή του μεταδίδετε σε μικρές ποσότητες, μόνο για φίλους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετά ραδιόφωνα αναμεταδίδουν την εκπομπή του, όπως και το ραδιόφωνο της Μαγνησίας «Βόλος 98,6» που φέρνει την φωνή του και τα τραγούδια του στην πόλη που αγαπάει.

Τέλος να αναφέρουμε ότι τα σχετικά σποτάκια που μεταχειρίζεται στην εκπομπή του τα έχει «εκφωνήσει» ίσως μια από τις πιο γνώριμες φωνές στα αυτιά μας, και είναι από την εκφωνήτρια του Google translate.

Του εύχομαι να συνεχίσει να μας «κερνάει» με τις μουσικές του επιλογές και τα κατασταλάγματά του.

Όλες οι εκπομπές του Γιάννη Ξυνόπουλου στο Mixcloud πατώντας ΕΔΩ 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!