Τρελά εκατομμύρια για τους κληρονόμους του David Bowie

Ο διεθνής τύπος κάνει μια αποτίμηση της αμύθητης περιουσίας του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/01/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νίκος Μπάτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ώρα που όλος ο πλανήτης «θρηνεί» τον χαρισματικό τραγουδοποιό, η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» επισημαίνει πως ο David Bowie ήταν και ένας άνθρωπος με επιχειρηματικό μυαλό. Η περιουσία που αφήνει στους κληρονόμους υπολογίζεται σε 181 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με τους "Sunday Times", ο David Bowie και η δεύτερη σύζυγος του, Ιμάν, βρίσκονται στην 15η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους μουσικούς της Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Η οικογένειά του (η δεύτερη σύζυγός του, μανεκέν από τη Σομαλία Ιμάν Αμντουλματζίντ και τα δύο παιδιά τους, Ντάνκαν και Λέξι) δεν κληρονομούν μόνο τα έσοδα από τις πωλήσεις των 140 εκατομμυρίων δίσκων του που έχουν πουληθεί στη διάρκεια της καριέρας του, αλλά ένα νεοϋορκέζικο πολυτελές διαμέρισμα στη νότια πλευρά του Μανχάταν και μία βίλα στο νησί «Ile Moustique» που βρίσκεται στην Καραϊβική.

Επίσης υπάρχουν και τα έσοδα από τους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν από το 2013 στην έκθεση David Bowie Is στο Λονδίνο και βέβαια αυτά που θα προκύψουν απ’ την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου, τα οποία και αναμένονται να είναι πολύ μεγάλα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!