Ξενύχτησε η γειτονιά που «γέννησε» τον David Bowie

(VIDEO & PHOTOS) Στη γενέτειρα του χαρισματικού καλλιτέχνη χιλιάδες «πιστοί» συγκεντρώθηκαν και τον αποχαιρέτησαν με τραγούδια και όχι μόνο!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/01/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To βράδυ της Δευτέρας, στο Brixton στο Νότιο Λονδίνο, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες φίλοι του David Bowie για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ένα αυτοσχέδιο πάρτι στήθηκε στους δρόμους της πόλης με τραγούδια και αφιερώσεις. Στην αρχή το πάρτι είχε ακουστικό χαρακτήρα, αλλά στην πορεία προστέθηκαν ενισχυτές και ηχεία.

Νωρίτερα ο κόσμος άφηνε λουλούδια στην τεράστια τοιχογραφία του Aladdin Sane, μια από τις χαρακτηριστικές μεταμορφώσεις του David Bowie στην πολύχρονη διαδρομή του στη μουσική και τη δισκογραφία.

Πολλοί επισκέπτονταν και άφηναν αναμνηστικά στην οδό Heddon Street στο Mayfair, εκεί που τραβήχτηκε η φωτογραφία του εξωφύλλου του περίφημου "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars" του 1972.

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο Μετρό του Λονδίνου, στους πίνακες ενημέρωσης, αποτύπωσαν την διάσημη πια δήλωση του Bowie, στο στο ξεκίνημα της καριέρας του: «I don't know where I'm going from here, but I promise it won't be boring»!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!