Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με δωρεάν είσοδο

Η 4η Οκτωβρίου, είναι ίσως από τις ωραιότερες και πιο γιορτινές ημέρες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Φέτος, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου) προσφέροντας δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά 3-12 ετών*, ώστε να «ταξιδέψουν» στον κόσμο των άγριων ζώων και να συναντήσουν το μεγαλείο της άγριας πανίδας. Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων προσφέρεται ιδανικά για να γνωρίσουν όλα όσα χρειάζεται να μάθουν για αυτά.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας:

Δωρεάν Ξεναγήσεις από την Είσοδο (14.30, 15.30 και 16.30)
Παρουσίαση Πτήσης Αρπακτικών Πτηνών (14.00)
Ζωγραφική προσώπου δίπλα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο (13.30 - 16.30)
Εικαστικά στο γκαζόν με την Ελένη Παπαδάκη (14.30 - 18.00)

Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, φιλοξενούνται 2000 ζώα από 350 είδη σε μια έκταση 200 στρεμμάτων. Σκοπός του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ως μέλος της EAZA (Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων) και της ΕΑΑΜ (Ευρωπαϊκή Ένωση για τα Θαλάσσια Θηλαστικά), είναι η προστασία, διατήρηση και αναπαραγωγή των απειλούμενων προς εξαφάνιση ζώων και σαφώς η ενημέρωση, επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών του. Από την ίδρυση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου είμαστε αφοσιωμένοι στην υλοποίηση των σκοπών αυτών με σημαντικούς συνοδοιπόρους όλους τους φίλους του Πάρκου που στηρίζουν τη δράση και το έργο του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, τόσο μέσα από τις προγραμματισμένες ξεναγήσεις όσο και από τα Εκπαιδευτικά και άλλα Προγράμματα που πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Εξαιρούνται επισκέψεις σχολείων και groups.

Info:


Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Θέση Γιαλού, Σπάτα
Τηλ.: 210 6634725 - 210 6634724

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!