Πένυ Σκάρου – Όταν η «μοίρα» σε χτυπά στα καλύτερά σου!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espreso οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι της άτυχης ερμηνεύτριας, το οποίο και ακρωτηριάστηκε.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αρχικά, συγγενείς και φίλοι της νεαρής τραγουδίστριας αλλά και αξιωματικοί της Τροχαίας έκαναν λόγο για ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε αβοήθητη. Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες αφήνουν πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο η 29χρονη να έχασε μόνη της τον έλεγχο της μηχανής της.

«Η 29χρονη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε και χτύπησε πάνω σε μια κολόνα. Προς το παρόν όμως όλα είναι υπό έρευνα. Το μηχανάκι είναι σχεδόν διαλυμένο, αλλά στο σημείο δεν βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία που να μαρτυρούν παράσυρση από άλλο όχημα».

Να θυμίσουνε  την Σκάρου βρήκαν χτυπημένη και εγκαταλειμμένη διερχόμενοι οδηγοί στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου, στο ύψος της οδού Πειραιώς 181. Η τραγουδίστρια κατευθυνόταν με την μικρού κυβισμού μηχανή της προς το σπίτι της.

Η Πένυ Σκάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σάμο. Η πρώτη της επαφή με την μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, με τη συμμετοχή της στη φιλαρμονική Σάμου. Στη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων έγραψε τη μουσική της παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη, όπου και απέσπασε το αντίστοιχο πρώτο βραβείο. Σε ηλικία 17 ετών γνωρίζει τον Στέφανο Κορκολή, σε μια επίσκεψή του στη Σάμο, με τον οποίο έκαναν μαζί τον πρώτο της δίσκο με τον τίτλο «Σε Περίεργους Καιρούς».

Συνέχισε με σπουδές φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, ενώ το 2008 πήρε πτυχίο Σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού με άριστα. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Παντελή Θαλασσινό.

Ευχόμαστε στη νεαρή ερμηνεύτρια να βρει τη δύναμη και να καταφέρει να ξαναστήσει τη διαδρομή της στο τραγούδι αλλά και στην προσωπική της ζωή!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!