Μια συναυλία για την Πένυ!

Σχεδόν 20 ημέρες από το ατύχημα που κόστισε στην τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου το πόδι της και σύμφωνα με δημοσίευμα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/07/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
της εφημερίδας Espresso, φίλοι & συνάδελφοί της σχεδιάζουν να  πραγματοποιήσουν ειδική συναυλία για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την αγορά τεχνητού μέλους, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη, σχετική ανακοίνωση ως τώρα.

«Ένα καλό μέλος φτάνει και τα 200.000 ευρώ, αλλά στην περίπτωση της Πένυς μάλλον θα επιλεγεί κάποιο που κοστίζει τα μισά χρήματα από αυτά. Το θέμα είναι ότι οι γονείς της -ένα υπέροχο ζευγάρι που είναι γνωστό σε όλη τη Σάμο για τη φιλανθρωπική δραστηριότητά του- δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να ανταποκριθούν σε αυτό το τεράστιο κόστος, επειδή και αυτοί, όπως όλοι μας, έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση.

Από την άλλη, η Πένυ είναι μια τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα, που έκανε ακόμη και τη σερβιτόρα για να βγάζει τα έξοδά της και δεν διαθέτει τις οικονομικές απολαβές άλλων φτασμένων συναδέλφων της. Γι’ αυτό λοιπόν κάποιοι καλλιτέχνες που την αγαπούν, έχουν συνεργαστεί μαζί της και γνωρίζουν το ταλέντο της και τον αγώνα της, θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς της με μια συναυλία συμπαράστασης», αναφέρει άτομο από το κοντινό περιβάλλον της Πένυς Σκάρου στην Espresso και ελπίζουμε η επιθυμία της να βρει πρόσφορο έδαφος, όπως έχει γίνει αρκετές φορές και στο παρελθόν.

Οι καιροί απαιτούν σύμπνοια…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!