Πένυ Σκάρου – «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Αυτό δηλώνει η 29χρονη τραγουδίστρια που μετά το τροχαίο ατύχημα έχασε το πόδι της και πλέον απαιτούνται 100.000 ευρώ για τεχνητό μέλος.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/07/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Οι γιατροί προκειμένου να σώσουν τη ζωή της αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό. Πλέον η Πένυ Σκάρου εκτός από το ψυχικό κόστος του ατυχήματος, έχει να αντιμετωπίσει και το οικονομικό καθώς η ίδια και η οικογένειά της δεν διαθέτουν τα χρήματα που χρειάζονται για το τεχνητό μέλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip-tv η Σκάρου θα στηριχτεί στη βοήθεια φίλων και συναδέλφων της, οι οποίοι ετοιμάζουν μια συναυλία συμπαράστασης, με στόχο την οικονομική της ενίσχυση.

Από το εν λόγω ρεπορτάζ διαβάζουμε πως η Σκάρου προσπαθεί να είναι αισιόδοξη. Μάλιστα με αφορμή το όμονα της ασθενούς στο διπλανό κρεβάτι, Σάλα, η Σκάρου της τραγουδά: «Σάλα, σάλα μες στη σάλα τα μιλήσαμε…»

Όσο για την ημέρα του ατυχήματος, η ίδια δεν θυμάται πολλά, κι έτσι παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό στην οδό Πειραιώς, το ξημερώματα του Σαββάτου στις 28 Ιουνίου!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!