Λαοθάλασσα στο αντίο του Νίκου Καρατάσου

Προσωπικότητες της μουσικής αλλά και εκατοντάδες νέοι άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον τσιμπαλίστα Νίκο Καρατάσο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εκατοντάδες νέοι άνθρωποι, «μαθητές», φίλοι και συνεργάτες του Νίκου Καρατάσου, παραβρέθηκαν στο στερνό του αντίο στον Άγιο Βασίλειο στο Περιστέρι.

Ο Νίκος Καρατάσος δε μένει πια εδώ, αλλά οι μνήμες και τα χνάρια της τέχνης και της προσωπικότητάς του δεν θα σβήσουν ποτέ.

Στην κηδεία του στον Άγιο Βασίλειο στο Περιστέρι, με μια πρώτη ματιά διακρίναμε τους φίλους του Νίκο και Γιασεμή Σαραγούδα, τον Γιάννη Λεμπέση, την Γιώτα Βέη, την Γιώτα Χαλκιά, τον Παναγιώτη Λάλεζα, τον Νίκο Οικονομίδη, τον Βασίλη Γιαννίση, τον Κώστα Φιλιππίδη, τον Θοδωρή Τασούλα, τη Μαρία Σκουλά, τον Νίκο Ευβοιώτη.

Επίσης τον ραδιοφωνικό παραγωγό και ερευνητή Γιώργο Τσάμπρα και τον μελετητή της παράδοσης Παντελή Σούλη καθώς και τον Παναγιώτη Μπεχρή συνδημιουργό της βιογραφίας του Νίκου Καρατάσου.

Το ευχάριστο μήνυμα, σε μια θλιβερή στιγμή, η παρουσία εκατοντάδων νέων παιδιών από μουσικά σχολεία και ωδεία, που με τα παραδοσιακά όργανά τους, αποχαιρέτησαν ηχηρά και με τις τιμές που πρέπουν, το Νίκο Καρατάσο: «Αντίο, δάσκαλε».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!