Δισκάδικο κλείνει και χαρίζει τα βινύλια του!

(PHOTOS) Μετά από μισό αιώνα κρεμάει ρολά και προσκαλεί τους φίλους του βινυλίου να φορτώσουν σε κούτες, εντελώς δωρεάν, το stock του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Παρέμεινα ενεργός στην πώληση δίσκων πάρα πολλά χρόνια εκσυγχρονίζοντας το κατάστημά μου, ακολουθώντας τις επιταγές της τεχνολογίας. Πλέον αναγκάζομαι να μεταφέρω την δουλειά μου στο διαδίκτυο. Θα μου λείψει η "φυσική" επαφή που είχα με τους μουσικόφιλους όλα αυτά τα χρόνια».

Αυτά δηλώνει ο Rick Addy ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Shake, Rattle And Read στο Σικάγο και με ανακοίνωσή του στο facebook προτρέπει τους εραστές του βινυλίου να περάσουν απ’ το μαγαζί με κατάλληλες κούτες για να μεταφέρουν τα βινύλια που θα διαλέξουν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Το Shake, Rattle And Read αρχικά λειτούργησε το 1966 ως βιβλιοπωλείο. Σύντομα όμως, με την έκρηξη στις τέχνες αλλά και τη μουσική, έγινε και στέκι βινυλίου για μουσικόφιλους και βιβλιόφιλους. Μάλιστα στην πορεία, προσαρμοζόμενο στις αλλαγές των καιρών πρόσθεσε και cd.

Η ολοένα και ανοδική τάση των ακροατών να προτιμούν το online streaming σε σχέση με το φυσικό προϊόν αναγκάζει τον Rick Addy να συνεχίσει την δραστηριότητά του μόνο μέσα από το διαδίκτυο.

Άλλωστε όπως και στην πατρίδα μας, έτσι και στον υπόλοιπο πλανήτη τα τελευταία χρόνια ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δισκάδικων έχει βάλει λουκέτο!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!